30è+2 Sopar de la Delegació del Vallès Oriental

Aquest any pertocaria el 32è Sopar però a causa de les vicissituds pandèmiques, en realitat és el 30è; per això hem decidit batejar-lo com a 30è+2 Sopar de la Delegació del Vallès Oriental del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona.
Per tant, enguany recuperem el format tradicional de la celebració anual, que a més a més coincideix amb el llançament de la nostra nova marca.
Ens podrem trobar i gaudir de la vetllada amb companys arquitectes tècnics i institucions de la comarca així com amb altres empreses del sector.
La trobada tindrà lloc el proper divendres 11 de novembre, a les 20:00 h, al restaurant “Can Farell”, de Santa Eulàlia de Ronçana. Començarem amb una copa de capa i tapeig de benvinguda per anar agafant fons per la foto de grup. A continuació s'iniciarà el sopar i la resta de sorpreses que tenim preparades.
MENÚ
Primer: pica pica per compartir
- Amanida “Romescada” (enciams, tonyina, panses, ceba cruixent, formatge feta i romesco)
- Carxofes confitades amb encenalls d’espatlla ibèrica
- Focaccia amb escalivada i anxoves
- Mongetes del Ganxet amb bolets i cansalada
Segon a escollir
- Bacallà amb samfaina i gratinat amb allioli
- Galta de vedella melosa amb parmentier trufat i saltejat de bolets
Postres
- Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
Celler
- Vi Blanc: Raventós d’Alella Pansa Blanca -D.O. Alella- (o similar)
- Vi Negre: Scala Dei Garnatxa -D.O.C. Priorat- (o similar)
Esperem poder retrobar-nos i compartir aquesta vetllada tots plegats. Inscriu-te!