Cercar Error
Vull col·legiar-me
Exposició Culturals

All that music – Exposició fotogràfica

Delegació d'Osona-Moianès – Vic
La sala d'exposicions de la Delegació d'Osona i el Moianès acull, del 3 al 30 de setembre, l'exposició de fotografia "All that music" d'Aurora Martin

Coincidint amb la 34a edició del Mercat de Música Viva de Vic, la Delegació acollirà una exposició d’Aurora Martin amb una sèrie de 12 fotografies on el protagonista indiscutible és el blanc i negre, volent transmetre d'aquesta forma el romanticisme, la melancolia i la sensibilitat que es troben en les notes musicals del gènere Jazz.

Són imatges centrades en la fotografia de fragments, on es pot observar amb més força visual l'instrument juntament amb les mans del mateix músic, expressant així la simbiosi tan perfecta que existeix entre ells.

Entren en joc, però amb menys força, les fotografies amb color on es vol recrear i transmetre el canvi de gènere musical, amb instantànies de Rock&Roll i Blues, en les que es manifesta l'energia, vivacitat i autenticitat que tenen els gèneres musicals.

Conèixer la música, sentir-la, viure-la i d'aquesta forma intentar expressar a través de petits fragments els moments viscuts gràcies a aquest meravellós art: La MÚSICA.

Aurora Martin Casas

www.auroramartin.com – Instagram: @auri.photo

Organitzada conjuntament amb la Galeria Fotogràfica Tres-e-u i VicClic.

Detall de l’activitat
Data
3 de setembre de 2022
Lloc
Sala d'exposicions CAATEEB Osona-Moianès - Rbla. Passeig, 71 Vic
Horari
Matins, de dilluns a divendres de 9h a 14h - Tardes, de dilluns a dijous de 15h a 17h
Preu
Entrada lliure
Telèfon
93 885 26 11
Email
caateeb.osona@apabcn.cat

PUBLICITAT