Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Lúdico-esportives

Arriba l’esdeveniment esportiu i solidari de l’any: Atrapa Km!

Cateb - Barcelona
Participa en la cursa solidària entre delegacions i la seu central del Cateb, una manera sana de posar en valor el territori i divertir-se. No et quedis a casa!

El Cateb es prepara per viure l’esdeveniment esportiu de l’any tot convidant-vos a participar en la Cursa entre delegacions i la seu central del Cateb: una carrera de kms per fer valdre el paisatge i les comarques de Barcelona. 

 

Corrent, nedant, caminant o anant en bicicleta mostra el teu esperit més esportiu i surt de casa!


Com participar-hi?

La participació es realitzarà a través de l’aplicació gratuïta i anònima “atrapa km”. El participant escull una delegació i va sumant kilòmetres a favor d’aquesta. 

L’aplicació es pot activar les vegades que es vulgui durant el període de participació (del 31 de març a l’11 d’abril), i no s’estableix cap recorregut concret, cada participant escull caminar, córrer o anar en bicicleta per on millor li convingui i les vegades que vulgui. 

  • Pas 1. Descarrega’t o actualitza l’App “atrapa km”  (Si tens problemes per descarregar-te l’aplicació o registrar-te, ho pots fer mijançant l’enllaç que adjuntem fent clic aquí. Resoldrem la incidència per a Sistema Operatiu Android, el més aviat possible). 
  • Pas 2. Escull la teva delegació territorial
  • Pas 3. Suma kilòmetres i fes que la teva delegació guanyi!

Qui pot participar-hi?

Col·legiats i col·legiades, no col·legiats, familiars i amics, tothom que tingui ganes de moure’s una mica pel territori i de la manera que vulgui. 

Dates de participació

El període de participació va des de les 00h del 31 de març a les 23:59h de l’11 d’abril.

Classificació

S’establirà una classificació segons quilometratge acumulat per cada seu i es podrà consultar des de la mateixa aplicació. La seu guanyadora serà la que més kilòmetres hagi sumat al final del període de participació. També es visualitzarà el quilometratge acumulat per participant. 

Acció solidària

Per cada kilòmetre recorregut per participant es farà una donació de 0.20€ al Banc dels Aliments. Cada participant rebrà un diploma de participació i un obsequi de regal!

Participa i fes que guanyi el teu territori!

Patrocinadors

Detall de l’activitat
Data
31 de març de 2023
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT