Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Economia circular en la construcció a la comarca d’Osona

Delegació d'Osona-Moianès – Vic
Vine a conèixer l'economia circular en el sector de l'edificació a la comarca d'Osona, compartirem experiències i punts de vista, així com les barreres que poden dificultar la seva aplicació.

L'objectiu de la trobada és abordar l'estat de l'aplicació de l'economia circular en el sector de l'edificació a la comarca d'Osona, conèixer experiències i punts de vista, identificar les barreres que poden dificultar la seva aplicació.


El sistema econòmic actual, basat en les pràctiques empresarials, consistent en "extraure, fabricar, utilitzar i tirar" basant-se en dos grans principis: creixement econòmic permanent i un consum constant, és un sistema ineficient i insostenible en el temps. No té en compte les conseqüències que genera en l'entorn, les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEI) associades, ni altres impactes ambientals.


Les conseqüències d'aquest sistema econòmic depredador són extremadament representatives de cap a on ens encaminem, si no prenem mesures per a canviar el rumb cap a un model d'economia circular.


Programa:

  • 18:00 h Presentació 
  • 18:05 h Ponència introductòria sobre economia circular
  • 18:35 h Debat entre assistents
  • 19:00 h Fi de la sessió

Ponent:

Jordi Bolea - Delegat de GBCe a Catalunya (Green Building Council Espanya)

Detall de l’activitat
Data
25 de gener de 2023
Lloc
Rambla del Passeig, 71 de Vic
Horari
de 18 a 19 h.
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 885 26 11
Email
osona@cateb.cat

PUBLICITAT