Cercar Error
Vull col·legiar-me
Exposicions Delegacions Culturals

Exposició: Amistat, de Clara Payas i Mireille Ripoll

Delegació d'Osona-Moianès – Vic
La sala d'exposicions de la Delegació d'Osona i el Moianès acull, del 4 de novembre al 30 de desembre, l'exposició "Amistat" de Clara Payas i Mireille Ripoll

ALES DE GALA, 2022

La instal·lació ens parla dels relats que construïm sobre la naturalesa i sobre nosaltres. De quines imatges fem servir per a il·lustrar-los, i de com aquestes arrelen profundament en nosaltres configurant un imaginari col·lectiu per a una història fonamental, aquella que ens orientarà en la nostra dimensió existencial.

Però per sobre de tot, ALES DE GALA ens parla d'amor, de bellesa i de mort; de la infantesa, de l'aprenentatge i del despertar al món.

Clara Payas - #clarapayas


Gravats – D’ÀNIMES I PEDRES

D’entrada, es tracta d’un joc. Amb el que tinc a la mà i amb el que es dóna en aquell moment. No parteixo d'una idea definida abans de posar-me a gravar, deixo que aparegui, com una escriptura automàtica, d'una forma intuïtiva, que es desenvolupa orgànicament. Utilitzo una planxa de metacrilat i la vaig modificant, faig diferents tiratges, cadascun únic, tantes vegades com ho necessiti, i fins que em sembla que la planxa ha bolcat tot el que portava a dins.

Per aquesta exposició, els gravats mostren coses tan diverses com són

l'aigua en moviment, pedres, i ànimes. Les pedres: terrestres i permanents. L’aigua, les ànimes: formes efímeres i passatgeres com papallones que se t'apareixen davant dels ulls i que ja no són.

Mireille Ripoll - www.mireille-ripoll.ch

Detall de l’activitat
Data
4 de novembre de 2022
Lloc
CATEB Osona-Moianès Rbla. Passeig, 71 Vic
Horari
Matins: de dilluns a divendres de 9 a 13h Tardes: de dilluns a dijous de 15 a 17h
Preu
Entrada lliure
Telèfon
93 885 26 11
Email
osona@apabcn.cat

PUBLICITAT