Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Sistemes innovadors de climatització radiant per a la rehabilitació

Cateb - Barcelona
Empresa austríaca amb més de 40 anys d'experiència en climatització radiant, presenta en aquesta jornada solucions constructives innovadores de calefacció i refrigeració radiants per rehabilitació que dissenya, desenvolupa i produeix des d'un vessant d'eficiència energètica i sostenibilitat.

Per a Harreiter, l'eficiència energètica i la sostenibilitat son un pilar fonamental de la seva filosofia i manera de fer.


Els participants coneixeran de primera mà solucions molt diferenciadores per a implementar als seus projectes de rehabilitació energètica. La idea de la jornada és fer una presentació de les solucions que s'ofereixen des de fa més de 40 anys i que ara s'estan introduint al mercat espanyol. Es profunditzarà especialment en el seu innovador i patentat sistema de panells per a sostres radiants refrescants (combinat amb sistema de regulació i control + deshumidificador), la solució més potent i eficient del mercat.


En acabar la presentació s'obrirà un torn de preguntes i després de la jornada, tots els assistents podran degustar un tast d'especialitats austríaques.


A càrrec de:

Cristina Soria - Export Manager Espanya

Jürgen Pessl - Director tècnic

Detall de l’activitat
Data
8 de novembre de 2023
Lloc
Jornada: Sala d'actes Degustació: Sala d'exposicions
Horari
Jornada: de 12h a 14h Degustació d'especialitats austríaques: de 14h a 15:30h.
Preu
Gratuït per a col·legiats
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT