Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessió informativa Pràctica professional

Sessió informativa postgrau Rehabilitació i Sostenibilitat d’edificis FNG

Cateb - Barcelona
Coneix el postgrau Rehabilitació i Sostenibilitat d'edificis residencials FNG, de la mà del seu director: Jordi Marrot.

La punxada de la bombolla immobiliària de l'any 2008 va suposar el col·lapse d'un model i ha estat el punt d'inflexió d'un sector que s'ha basat en el creixement de les ciutats. Aquest model és clarament insostenible amb les limitacions d'un planeta finit. Això obliga a gestionar i ser més ecoeficients, centrant el sector de l'edificació cap a la intervenció en la ciutat construïda, mitjançant la rehabilitació, la renovació i la regeneració urbana.


Aquest fet comporta una transformació que obre un munt de possibilitats per un sector amb els majors impactes ambientals. Un oceà blau d'oportunitats professionals per als tècnics més pioners i més ben preparats, que poden posicionar-se amb nous perfils emergents, com són l'agent i el gestor de la rehabilitació, o els tècnics de les xarxes de les oficines de rehabilitació que l'onada de rehabilitació energètica de la UE vol implantar i que s'impulsen a través dels Fons Next Generation, per activar, impulsar i gestionar les intervencions de rehabilitació i millora dels edificis existents.


Amb aquesta finalitat s’ha dissenyat aquest postgrau on s’adquireixen els coneixements, habilitats i capacitats per portar a terme les intervencions de rehabilitació energètica i assessorar, orientar, coordinar, acompanyar, mediar i facilitar l’impuls de qualsevol decisió tècnica que es pugui plantejar en els edificis existents, liderant, gestionant, organitzant les actuacions de rehabilitació a nivell d’edifici, barri o municipi.


Pots consultar més informació del postgrau aquí

Detall de l’activitat
Data
31 de gener de 2023
Horari
18 hores
Preu
Gratuït
Modalitat
Online
Telèfon
932 40 2 060
Email
formacio@cateb.cat

PUBLICITAT