Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Trobada Grups d’interès: Cap d’Obra

Cateb - Barcelona
El Cap d’Obra és el perfil professional en el qual molts de vosaltres desenvolupeu la professió de l’Arquitectura Tècnica, però és possible que no us conegueu entre vosaltres i, per tant, no compartiu experiències professionals, tan indispensables i enriquidores.

Exactament per aquest motiu, el Cateb organitza aquesta trobada de caps d’obra per promoure l’intercanvi d’experiències, que us conegueu i, per què no, que sorgeixin sinèrgies professionals.

 

La trobada tindrà lloc, en modalitat única i exclusivament presencial, el dijous, 17 de novembre de 18:30 a 20 hores, a la seu del Cateb (C/Bon Pastor, 5).

 

La trobada que plantegem, i que serà molt dinàmica, està dividida en tres parts:

Una primera part de reflexió sobre la funció del CAP D’OBRA, a càrrec d’un dels vostres companys:  Raul Javier Fernandez, cap d’obra.

Una segona part, en la qual tots vosaltres sereu els protagonistes, i aportareu idees per a la millora de l’Arquitectura Tècnica, i una tercera part, en la qual intercanviareu les vostres dades amb els companys o companyes amb qui podreu col·laborar, tot prenent un aperitiu. 

Creiem que és una experiència diferent, on tornem a recuperar la presencialitat i el contacte entre nosaltres. El Cateb ha de servir també, com a punt de trobada i connexió entre col·legiats i col·legiades.

Detall de l’activitat
Data
17 de novembre de 2022
Lloc
Cateb
Horari
A les 18:30
Modalitat
Presencial
Telèfon
932402060
Email
activitats@apabcn.cat

PUBLICITAT