Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Trobada de grups d’interès: arquitectes tècnics directius

Cateb - Barcelona
La funció del directiu és la funció en la qual molts de vosaltres desenvolupeu la professió de l'arquitectura tècnica, però és possible que no us conegueu entre vosaltres i, per tant, no compartiu experiències professionals tan indispensables i enriquidores.

Un

Exactament per aquest motiu, el Cateb organitza aquesta trobada de directius per promoure l’intercanvi d’experiències, que us conegueu i, per què no, que sorgeixin sinèrgies professionals.

La trobada que plantegem, i que serà molt dinàmica, està dividida en tres parts:

Una primera part de reflexió sobre com s’arriba a ser directiu i què comporta, a càrrec de Joan Grandes Garcia, director de Serveis de Serom de Grup Calaf.

Una segona part, en la qual tots vosaltres sereu els protagonistes, i aportareu idees per a la millora de l’Arquitectura Tècnica, i una tercera part, en la qual intercanviareu les vostres dades amb els companys o companyes amb qui podreu col·laborar.

Tot això ho farem mentre prenem un cafè i compartim uns dolços. 

Creiem que és una experiència diferent, on recuperem el contacte presencial entre nosaltres. El Cateb ha de servir també, com a punt de trobada i connexió entre col·legiats i col·legiades.

La sessió té un aforament limitat, així que t’agrairem que t’inscriguis a través d’aquest formulari al més aviat possible.

Detall de l’activitat
Data
16 de març de 2023
Lloc
Biblioteca del Cateb, 5ª Planta
Horari
A les 16:00h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT