Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Trobada Grups d’interès: Facility Manager

Cateb - Barcelona
Les trobades de grups d'interès, són un espai per compartir experiències i inquietuds entre els companys que desenvolupen la professió de l'Arquitectura Tècnica, en aquest cas, dins de l'àmbit del facility manager.

Les trobades de grups d’interès, són un espai per compartir experiències, inquietuds i retrobament entre els companys que desenvolupen la professió de l’Arquitectura Tècnica, en aquest cas, dins de l’àmbit del Facility Management.


Des de l’any passat i amb una metodologia molt dinàmica, el Cateb està impulsant diverses trobades, anomenades Grups d’Interès, on els protagonistes sou vosaltres. Entre d’altres, ja s’han fet trobades entre els companys que exerceixen de tècnics de rehabilitació, directors d’execució d’obra, caps d’obra, seguretat i salut, i ara us toca a vosaltres, els facility managers.


Si et dediques al Facility Management, vols intercanviar experiències i vols ampliar els teus contactes, t’esperem el dia 21 de setembre a les 18 h, a la sala d’exposicions del Cateb.


Ens acompanyarà en la trobada, Martí Santana, arquitecte tècnic col·legiat i facility manager de l’empresa Puig que, en la primera part, ens explicarà quines són les tendències del FM i la vida d’un facility a Puig, una empresa familiar de tercera generació dedicada a la moda i les fragàncies, amb seu a Barcelona, fundada el 1914 per Antonio Puig.


Presentació a càrrec de:

Martí Santana

Arquitecte tècnic col·legiat i facility manager de l’empresa Puig.

Detall de l’activitat
Data
2 de novembre de 2023
Lloc
Sala d'exposicions del Cateb
Horari
18:00h
Preu
Gratuït per col·legiats
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT