Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Trobada Grups d’interès: Project Manager & Construction

Cateb - Barcelona
Ja fa uns quants anys, un company vostre, visionari, va ser el promotor del perfil professional del Project Manager en el sector de l’edificació a Catalunya mitjançant la impartició del Màster Project Manager.

Avui, el Project Manager és el perfil professional en el qual molts de vosaltres desenvolupeu la professió de l’Arquitectura Tècnica, però és possible que no us conegueu entre vosaltres i, per tant, no compartiu experiències professionals, tan indispensables i enriquidores.

 

Exactament per aquest motiu, el Cateb organitza aquesta trobada de Project Managers per promoure l’intercanvi d’experiències, que us conegueu i, per què no, que sorgeixin sinèrgies professionals.

 

La trobada tindrà lloc, en modalitat única i exclusivament presencial, el dijous, 12 de gener de 18:30 a 20 hores, a la seu del Cateb (C/Bon Pastor, 5).

 

La trobada que plantegem, i que serà molt dinàmica, està dividida en tres parts:

 

Una primera part de reflexió sobre les vivències i funcions del Project Manager, a càrrec de Aleix Vilalta Cabedo, project manager a G3. 

 

 

Una segona part, en la qual tots vosaltres sereu els protagonistes, i aportareu idees per a la millora dels professionals de l’Arquitectura Tècnica que us dediqueu al Project Manager.

Una tercera part en la qual intercanviareu les vostres dades amb els companys o companyes amb qui podreu col·laborar, tot prenent un aperitiu. 

Creiem que és una experiència diferent, on tornem a recuperar la presencialitat i el contacte entre nosaltres. El Cateb ha de servir també, com a punt de trobada i connexió entre col·legiats i col·legiades.

 

La sessió té un aforament limitat, així que t’agrairem que t’inscriguis a través d’aquest formulari al més aviat possible.

Detall de l’activitat
Data
12 de gener de 2023
Lloc
Sala d'exposicions del Cateb
Horari
A les 18:30h
Preu
Gratuït
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT