Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Trobada Grups d’interès: Seniors

Cateb - Barcelona
El Cateb posa en marxa els grups d'interès. Aquests consisteixen en una trobada dinàmica i distesa per saber quines son les vostre necessitats envers el Col·legi, què espereu d'ell o què en voleu rebre.

Hi ha un moment a la vida que hem d’abandonar la vida laboral. En aquest moment deixem de ser professionals liberals o assalariats, o tal com ens anomenàvem mentre treballàvem, i passem a ser jubilats o jubilades. Aquest pas, de ben segur que transforma les nostres vides: què fem amb les hores que dedicàvem a treballar?

 

El Cateb, conscient de què les necessitats dels sèniors són diferents a les dels professionals en actiu, va crear, fa més de 10 anys, la comissió sènior, formada per companys i companyes que ens ajuden a planificar les activitats que poden ser d’interès per totes aquelles persones que han deixat la vida laboral. Tot i així creiem important escoltar-vos a tots i a totes. El Cateb vol saber què feu ara en què disposeu de més temps lliure i veurem què podem fer nosaltres per vosaltres.

 

Per aquest motiu, us convoquem a una trobada presencial, el proper dijous 26 de gener a les 17:00 h a la sala d’exposicions del Cateb (C/Bon Pastor, 5).

 

La trobada que plantegem, i que serà molt dinàmica i distesa tot prenent un aperitiu, està dividida en dues parts:

 

  • Una primera part de presentació de la comissió sènior i resum del que hem fet durant els últims anys pel col·lectiu sènior.
  • Una segona part, en la qual tots vosaltres sereu els protagonistes:

ens podreu explicar a què dediqueu el temps: estudis, viatges, natura, etc…

ens podreu explicar què creieu que pot fer el Cateb per vosaltres i, per què no, què podeu fer vosaltres pel Cateb.

 

Creiem que és una experiència diferent, on tornem a recuperar la presencialitat i el contacte entre nosaltres. I és que el Cateb ha de servir també, com a punt de trobada i connexió entre col·legiats i col·legiades.


Atès que la sessió té un aforament limitat, t'agrairem que t'inscriguis a través d'aquest formulari, al més aviat possible.

 

Gràcies a tots per endavant.

Detall de l’activitat
Data
26 de gener de 2023
Lloc
Sala d'exposicions del Cateb
Horari
A les 17:00h
Preu
Gratuït
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT