Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Trobada Grups d’interès: Tècnic de Rehabilitació

Cateb - Barcelona
El tècnic en rehabilitació és el perfil professional en el qual molts desenvolupeu la professió de l’Arquitectura Tècnica, però és possible que no us conegueu entre vosaltres i, per tant, no compartiu experiències professionals, tan indispensables i enriquidores.

Exactament per aquest motiu, el Cateb organitza aquesta trobada de tècnics en rehabilitació per promoure l’intercanvi d’experiències, que us conegueu i, per què no, que sorgeixin sinergies professionals.

La trobada tindrà lloc, en modalitat única i exclusivament presencial, el dimarts, 14 de febrer de 16:00 a 17:30 hores, a la seu del Cateb (C/Bon Pastor, 5).

La trobada que plantegem, i que serà molt dinàmica, està dividida en tres parts:

Una primera part de reflexió sobre com introduir i activar a les comunitat de propietaris en la rehabilitació energètica amb els fons Next Generation, a càrrec de dos dels nostres companys: Francesc Piqué i Iván Molina, tècnics en rehabilitació experts en rehabilitació energètica i en gestió d’ajudes.

Una segona part, en la qual tots vosaltres sereu els protagonistes, i aportareu idees per a la millora de l’Arquitectura Tècnica, i una tercera part, en la qual intercanviareu les vostres dades amb els companys o companyes amb qui podreu col·laborar.

Tot això ho farem mentre prenem un cafè i compartim uns dolços.

Creiem que és una experiència diferent, on recuperem el contacte presencial entre nosaltres. El Cateb ha de servir també, com a punt de trobada i connexió entre col·legiats i col·legiades.

La sessió té un aforament limitat, així que t’agrairem que t’inscriguis a través d’aquest formulari al més aviat possible.

Detall de l’activitat
Data
14 de febrer de 2023
Lloc
Bilbioteca del Cateb, 5a planta
Horari
A les 16:00h
Preu
Gratuït
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT