Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Any Domènech i Montaner: Visita d’obra al Pavelló de la Puríssima de Sant Pau

Cateb - Barcelona
Enguany es commemora l'any Domènech i Montaner. És per això que el Cateb et proposa una visita d'obra de la Rehabilitació del Pavelló de la Puríssima del Recinte Modernista de Sant Pau

El Recinte Modernista de Sant Pau va ser construït entre el 1905 i el 1930, concebut per Lluís Domènech i Montaner com una ciutat-jardí per als malalts.

Després de servir durant 100 anys com a hospital públic, els seus pavellons rehabilitats llueixen avui amb tota la seva esplendor. Visitar aquest conjunt arquitectònic és una experiència única.

Us proposem visitar un dels seus pavellons: El Pavelló de la Puríssima. Un dels primers pavellons situats a l’ala oest de l’avinguda central, una ala destinada a les dones i a la cirurgia. Guarda l’entrada l’escultura de la Immaculada i per la façana posterior Santa Margarida. Consta d’una sala oval, coberta amb cúpula i torratxa a l’extrem oposat. Ple d’elements decoratius com ara, escultures i cobertes ceràmiques. 

L’encarregat d’impartir la visita serà: Joan Olona, Doctor en Tecnologia de l’Arquitectura, Arquitecte Tècnic col·legiat i Director Tècnic de OLONACASAS.

 

Per fer aquesta visita d’obra caldrà portar el vestuari adequat: botes d’obra i casc.

Aquesta activitat és exclusiva per col·legiats

L’activitat és plena. Si vols apuntar-te a la llista d’espera, envia un correu a activitats@cateb.cat

 

Detall de l’activitat
Data
26 d’abril de 2023
Lloc
C/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Horari
A les 16h
Preu
Gratuït per col·legiats
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT