Cercar Error
Vull col·legiar-me
Webinars del Cateb Culturals

Canvi climàtic, estratègies de mitigació i adaptació

Cateb - Barcelona
Jordi Solé, doctor en Ciències Físiques, ens parlarà sobre les tres crisis actuals: climàtica, ecològica i energètica, les estratègies de gestió que actualment s'estan implementant i quins problemes es plantegen.

En aquest webinar, s'explicaran les tres crisis actuals en les quals estem immersos, posant el focus en els impactes del canvi climàtic i com els recursos disponibles per fer-hi front seran més difícils d'obtenir com més temps deixem passar sense fer accions decidides.

Ens enfrontem a una crisi de civilització de model cultural i socioeconòmic que cal que es gestioni, segons Nacions Unides, aquesta mateixa dècada. Per tant, aquests pròxims anys seran els decisius per decidir cap a on anirà la humanitat i la biosfera en general.

Estem en una època mai viscuda abans per la seva importància i transcendència: en aquests pròxims anys decidim el futur de les pròximes generacions, decidim si deixar-los o no un món habitable, decidim, per tant, com ens recordaran aquells que ara són joves i no poden encara trencar la inèrcia del món que, entre tots, hem anat construint. Vivim una època de canvi i cal que empenyem per un canvi pensant en els que venen darrere nostre.

Ponent

Jordi Solé Ollé

Doctor en Ciències Físiques i professor de la Universitat de Barcelona

Detall de l’activitat
Data
17 d’abril de 2023
Lloc
Plataforma Zoom
Horari
A les 18h
Preu
GratuÏt
Modalitat
Online
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT