Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional Ajuts a la recerca Doctorats industrials

Actuacions a favor de la investigació dels arquitectes tècnics

Convocatòries d'ajuts del CGATE per incentivar la investigació dels arquitectes tècnics

El CGATE busca incentivar la recerca per part d’arquitectes tècnics, que redunda tant en el prestigi de la professió com en la formació de professorat universitari per a les nostres escoles.

Les accions que proposa el CGATE per fomentar la investigació dels arquitectes tècnics són:

  • Doctorans: El propòsit d’aquestes ajudes és el d’afavorir la lectura de tesis doctorals de graduats en titulacions habilitants per a l’exercici de la professió de l’Arquitectura tècnica. L’obertura de la plataforma ja està oberta i es mantindrà fins al 13 de març a les 23.59 (dimecres). La resolució provisional es publicarà el 2 d’abril i la definitiva el 9 d’abril, tal com es pot llegir en les bases.
  • Congressos: Les presents bases tenen per objecte regular les condicions de l’ajuda econòmica que el Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya (CGATE) destina a facilitar i afavorir l’organització i realització de Congressos de Recerca en Escoles Tècniques Superiors d’Edificació o Enginyeria d’Edificació i Politècniques on s’imparteixin títols oficials de grau habilitants per a l’exercici de la professió de l’Arquitectura Tècnica. Aquesta convocatòria és permanent fins a esgotar-se el pressupost anual i està dirigida als esdeveniments presencials de caràcter tecnicocientífic en Escoles Tècnica o Politècniques que imparteixin graus conduents a la professió d’Arquitecte Tècnic.
  • Premis PFG: Premi als estudiants de graus conduents a la professió d’Arquitectura Tècnica pel seu treball més representatiu del coneixement adquirit durant la seva formació universitària. L’obertura de la plataforma s’ha fixat per al dia 9 de maig a les 08.00 sent la fi de període de lliurament de sol·licituds el 4 de juny a les 23.59. La resolució es publicarà el 25 de juny.

La plataforma de sol·licituds per a les ajudes a doctorands i congressos científics ja es troba oberta. A aquesta plataforma, s’accedeix des de l’apartat “d’ajudes a la recerca” de la web del Consell.

Totes les consultes per incidències tècniques o dubtes sobre el procediment han de dirigir-se al correu gabinetetecnico@arquitectura-tecnica.com amb l’assumpte “Consulta Ayudas AT CGATE 2024”.

Aprofitem per recordar-vos que el Cateb també ofereix una línia d’ajuts per a l’assistència a congressos. L’objectiu de la convocatòria és facilitar ajuts i incentius per a l’assistència a congressos als col·legiats i col·legiades que presentin una comunicació o pòster. Trobareu tota la informació a l’apartat de documentació d’investigació del Centre de Documentació.

PUBLICITAT