Cercar Error
Subvencionada
Diagnosi estructural i tècniques d'intervenció en obres de rehabilitació - Subv

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a un curs subvencionat per als nostres col·legiats/des.
Aquest curs està adreçat a treballadors/es adscrits/tes al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur.El nombre de places és limitat, per aquest motiu és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció enviant un email.

ACTIVITAT JA REALITZADA
Detalls del curs
Inici
6 de novembre de 2023
Final
13 de desembre de 2023
Lloc
Cateb - Barcelona
Horari
Dilluns i dimecres, de 16 a 19 h
Modalitat
Videoconferència
Hores
30
Preu
0€
Preu col·legiats: 0€ · + Info

Tens dubtes?

Cateb Building School pot ajudar-te a triar la millor opció formativa.

Telèfon

932 40 20 60

Horari

De dilluns a dijous de 9:00h. a 17:00h. i divendres de 9:00h. a 14:30h

Continguts

Què aprendràs

 • Desenvolupar les capacitats i aptituds necessàries per tal de dur a terme eficaçment l'estudi de danys, la diagnosi i la reparació, en relació a elements estructurals de construccions existents.
 • Establir unes pautes que serveixin de referència a l'hora de plantejar-se com actuar quan se'ns presenta una patologia.

 

El programa

 1. Composició de la fusta. Danys en estructures de fusta. Assaigs. Avaluació de la resistència i tècniques de reparació.
 2. Composició de l'acer. Danys en estructures d'acer. Assaigs. Avaluació de la resistència de l'acer i tècniques de reparació.
 3. Composició del formigó. Danys en estructures de formigó. Assaigs. Avaluració de la resistència i tècniques de reparació.
 4. Composició de la fàbrica. Danys en estructures de fàbrica. Assaigs. Avaluació de la resistència.
 5. Sistemes d'intervenció en voltes i Marc Normatiu actual.
 6. Tècniques d'intervenció en obres de rehabilitació. Casos d'estudi: Reforç Casa de les Aigües. Edificis residencials. Reforç EOI Tarragona.

 

Metodologia i avaluació

Avaluació

Per tal de formalitzar la inscripció heu de fer arribar a formacio@cateb.cat, la següent documentació • Annex 1. Sol·licitud de participació

 • Fotocòpia del DNI.

 • Fotocòpia de la capçalera de la nòmina, vida laboral, certificat d'empresa, rebut d'autònoms o document acreditatiu de la situació de demandant d'ocupació no ocupat (DONO).Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU:


Equip docent

Còssima Cornadó Bardón

Professor

Doctora Arquitecta. Professora del departament de Construccions Arquitectòniques I a l'ETSAB - UPC.

Xavier Gimferrer Vilaplana

Professor

Arquitecte. Màster en Tecnologia en Arquitectura. Professor associat d'ETSAV-UPC. Col·laboracions amb diferents despatxos en l'àmbit de disseny, anàlisi, i càlcul estructural.

Marc Seguí Pié

Professor

Arquitecte. Professor d'ETSAB-UPC. Soci de Seguí Arquitectura, SLP.

Propers cursos