Cercar Error
Postgrau
Postgrau d'Anàlisi de viabilitat d'operacions immobiliàries (Videoconferència)

Perquè abans d’iniciar una promoció immobiliària hem de saber si és viable, si és rentable, si obtindrem beneficis i de quant seran aquests beneficis.Perquè per valorar la viabilitat hem de saber que és  un pla de màrqueting immobiliari, dissenyar un pla comercial, definir el producte en funció de l’oferta, la demanda i el client potencial.Per conèixer com afecta la fiscalitat immobiliària a l’operació immobiliària.Perquè coneguis sistemes i fonts de finançament i poder valorar la més adient per a cada projecteAquest postgrau forma part del Màster Project Manager en edificació i urbanisme

Detalls del Postgrau
Inici
21 d’abril de 2023
Final
1 de juliol de 2023
Lloc
Cateb - Barcelona
Horari
divendres de 16.00 a 20.00 h i dissabtes de 9.30 a 13.30 h
Modalitat
Videoconferència
Hores
80
Preu
2.200€
Preu col·legiats: 1.320€ · + Info

Tens dubtes?

Cateb Building School pot ajudar-te a triar la millor opció formativa.

Telèfon

932 40 20 60

Horari

De dilluns a dijous de 9:00h. a 17:00h. i divendres de 9:00h. a 14:30h

Continguts
Postgrau d'Anàlisi de viabilitat d'operacions immobiliàries (Videoconferència)

A qui va dirigit

Professionals: arquitectes tècnics, arquitectes, enginyers i titulats superiors amb experiència professional en el sector de l'edificació. promotores, constructores, immobiliàries, despatxos professionals i enginyeries.

Què aprendràs

Per adquirir els coneixements financers i econòmics per valorar la viabilitat d'una promoció immobiliària. Per aprendre a definir un pla de màrqueting immobiliari i un pla d'acció comercial. Per conèixer fonts de finançament i valorar la més adient a cada promoció

El programa

Inici 21 d'abril de 2023

Final 1 de juliol de 2023

Horari Divendres, de 16 a 20 h i dissabtes, de 9.30 a 13.30 h

Mòdul 1. Mercat i màrqueting immobiliari – del 21 al 28 d'abril de 2023

   • L'estudi de mercat.
   • Anàlisi de l'oferta i la demanda.
   • Definició del client potencial.
   • Polítiques de preus i de finançament
   • Pla de màrqueting
   • La comercialització del producte immobiliari
   • Cas pràctic

Mòdul 2. Avaluació financera de projectes – del 29 d'abril al 6 de maig de 2023

   • Introducció a les finances. Instruments bàsics.
   • Anàlisi i selecció  d'inversions. Avaluació financera.
   • Gestió de costos en els projectes.  

Mòdul 3. Anàlisi de viabilitat de promocions immobiliàries – del 12 de maig a l’1 de juliol de 2023

   • Fiscalitat immobiliària
   • Finançament hipotecari
   • Estudis de rendiment i rendibilitat
   • Estudi i planificació econòmica d'una promoció immobiliària.

Metodologia i avaluació

Metodologia

Podràs seguir el postgrau de forma presencial a les instal·lacions del Col·legi. També podràs seguir-ho per videoconferència, a través de l’aplicatiu ZOOM.


Combinem teoria i pràctica. El professorat trasllada a l’aula, de forma pedagògica, els casos pràctics reals en els quals ha treballat i a partir dels mateixos s’estableixen els procediments teòrics i pràctics.


Treballarem al campus del Col·legi, www.campus.apabcn.cat, en el qual podreu desenvolupar la vostra vida acadèmica; des d’on us connectareu a les classes que seguireu per videoconferència, trobareu i us descarregareu el material acadèmic, podreu crear i participar a fòrums, estareu en contacte amb els Companys del curs, el professorat i el/la coordinador/a del curs i podreu consultar les vostres avaluacions.

Avaluació

Farem una avaluació contínua; perquè puguis treure el màxim rendiment de la formació et demanarem l’assistència al 80% de les classes. Analitzarem el grau d’aprofitament proposant casos pràctics que es desenvoluparan a l’aula, amb l’ajut del professor, perquè siguis capaç d’aplicar els coneixements a casos reals

Equip docent

Ainhoa Crespán Martínez

Professor

LLicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials. Consultora en gestió i professora associada a Universitat Pompeu Fabra.

Jordi Gosalves López

Professor

Arquitecte tècnic. Promotor immobiliari. Diplomat en Direcció d'empreses Promotores i Constructores. Màster en Economia de la Construcció. Director de grup empreses promotores.

Aida Padullés Casero

Professor

Directora comercial de All Realty Investments Consulting i de Alterra Grupo Inmobiliario, SL i Directora de Open Habitat SL.

Celestí Ventura Cisternas

Professor

Arquitecte tècnic col·legiat. Consultor en projectes Immobiliaris. Managing Director en Uniq Residential. Ex director general de METRO-3, SA.

Manel Vilaplana Casanovas

Professor

Advocat. Diplomat per Esade en Assessoria i Gestió Tributària. Diplomat en Dret Fiscal Internacional per la UB. Socidirector de Mavica Assessors SLU. Assessor fiscal

Propers cursos