Cercar Error
Vull col·legiar-me
Cimera europea
European BIM Summit
La gran cimera europea sobre Building Information Modeling (BIM) on es presenten els darrers avenços d’aquest mètode de treball

+6 edicions incentivant la implantació del Building Information Modelling

Esdeveniment de referència internacional anual sobre tecnologies BIM

La Construcció 4.0 és el concepte que ens guia i genera nou coneixement

European BIM Summit

El Cateb, BIM Academy i BuildingSMART Spanish Chapter organitzen anualment una cimera europea sobre Building Information Modeling (BIM) en la qual es presenten els darrers avenços d’aquest nou mètode de treball.

La metodologia BIM es basa en la gestió de la informació generada durant el cicle de vida d’una construcció. Un mètode que cal conèixer i dominar com un procés dirigit a la millora de la qualitat, eficiència i eficàcia en qualsevol projecte, obra d’edificació i obra civil.

La cimera es dirigeix a tècnics i responsables de les administracions públiques, promotors, despatxos d’arquitectura, enginyeries, consultories de serveis, proveïdors de materials, fabricants, project & construction managers, directors d’execució d’obra i facility managers, constructors, mantenidors… en definitiva, aquells decision-makers que marquen i marcaran el rumb del sector de la construcció.