Cercar Error
Vull col·legiar-me
VULL COL·LEGIAR-ME
Formar part del col·legi, és formar part de la professió

Accediràs a recursos i serveis exclusius

Creats específicament per facilitar-te l’exercici professional

Formaràs part del Club Cateb

Gaudiràs de múltiples avantatges i descomptes

Què implica formar part del Col·legi

Evitar l’intrusisme professional

Per la seva transcendència social i econòmica, és legalment imprescindible estar col·legiat per poder exercir la professió, independentment de la forma d’exercir que s’hagi escollit, la funció professional i de si es requereix o no visar. Només els professionals col·legiats formen part dels llistats públics que acrediten la seva habilitació per exercir.

Gaudir d’un punt de trobada amb professionals com tu

Entraràs en contacte amb companys i companyes, amb els quals compartiràs experiències i inquietuds comunes, i ampliaràs el ventall d’oportunitats professionals.

Contribuir a desenvolupar la professió

Perquè la unió fa la força, formant part del Cateb podràs tenir una participació activa en el desenvolupament de la professió. Aportant idees per innovar-la, millorar-la i augmentar el seu prestigi.

Històries d’altres col·legiats

Testimonis

“Estar col·legiat és l’eina fonamental per ser els professionals de la construcció, els mestres d’obres que antigament custodiaven tot el saber sobre el procés constructiu. En el meu cas, m’ha permès obrir-me pas d’una manera més ferma en aquest món, on aportar professionalització reporta resultats òptims. Estar col·legiat és el segell de qualitat que ens potencia com a col·lectiu”

Arkaitz Galarza

Col·legiat 15197

“Amb els anys m’he anat adonant de la quantitat de serveis que el Col·legi ofereix als seus col·legiats i de la capacitat tècnica dels seus professionals, sempre disposats a ajudar. Per un tècnic que vol exercir la seva professió és del tot necessari estar col·legiat, per poder estar connectat amb la resta del col·lectiu i tenir a l’abast tots els serveis i eines que actualment el Col·legi ofereix”

Carles Farràs

Col·legiat 7773

“Estar col·legiat representa tenir una seguretat extra, ja que sé que si algun dia tinc alguna consulta d’àmbit legislatiu, de procediments o laboral, puc recórrer al Col·legi per intentar resoldre aquestes inquietuds. Per altra banda, la gran oferta educativa que tenen (i els descomptes que ofereixen per ser col·legiat) em permeten seguir formant-me per a poder créixer com a professional”

Guillem Escofet

Col·legiat 14875