Cercar Error
Vull col·legiar-me
Visats Consells del visat

Consell 11. Modificar dades o documents d’un expedient visat

Tot i que ja tinguis el teu expedient visat, de vegades necessites fer modificacions. T'expliquem com fer-ho.

LA DADA

Tot i que ja tinguis el teu expedient visat, de vegades necessites fer modificacions, bé perquè ha variat alguna dada en el transcurs de la gestió de l’expedient, bé perquè has rebut algun requeriment de l’Administració i necessites actualitzar algun document o d’altres circumstàncies.

RECORDA 

  • Pots realitzar tantes modificacions com necessitis en els teus expedients, fins i tot després de visar el certificat final d’obra i/o tancar l’expedient
  • Conservarem l’historial de totes les versions, de cada document. Només serà visible l’última versió a l’historial de documents de l’expedient. 
  • És recomanable no deixar pel final d’obra l’actualització de dades i documents.
  • Deixar constància i traçabilitat dels canvis que es produeixen al llarg de l’execució dels treballs és important per delimitar millor les responsabilitats adquirides.
  • Si tens l’assegurança de responsabilitat civil contractada a través de la Corredoria del Cateb, al visar comunicarem les dades actualitzades.

L’AVÍS

Per tramitar correctament la modificació, cal que ho facis entrant al teu expedient a l’oficina virtual i des de la pantalla Historial de l’expedient, accedir al tràmit sobre expedient Modificar expedient.

La plataforma de visats et demanarà que adjuntis, un document on ens expliquis els canvis que vols que efectuem i els motius que provoquen la modificació, detallant quines dades vols modificar i quins documents vols actualitzar o substituir. L’has d’adjuntar a la línia anomenada Documentació justificativa de la modificació – DJM1.

No enviïs els documents modificats a través del tràmit Afegir Documents, si hi ha canvi de dades, primer cal fer les modificacions de l’expedient.

LA SOLUCIÓ

Sol·licita totes les modificacions que necessitis dels teus expedients.

Consulta el videotutorial que explica, pas a pas, com fer aquest tràmit de 
Modificar expedient


PUBLICITAT