Cercar Error
Formació
Rehabilitació i Sostenibilitat
Formació específica per a gestionar les ajudes dels programes #NextGenerationEU

Per què formar-te en Rehabilitació i Sostenibilitat

Aprofundeix en totes les competències relacionades amb la rehabilitació d’edificis residencials amb paràmetres de sostenibilitat. D’aquesta manera podràs optar a les oportunitats laborals dels Fons Europeus Next Generation.

La normativa europea cada vegada més exigent en paràmetres de confort, salubritat i sostenibilitat fa que l’existència d’un tècnic especialista en rehabilitació i sostenibilitat sigui avui una necessitat sentida per propietaris, administradors i usuaris.

La nostra formació contempla els aspectes que van des de la diagnosi a la intervenció, passant pels continguts en gestió, seguretat estructural, accessibilitat, salubritat i treball en les habilitats humanes. També els aspectes referents a legislació i finançament.

Propers cursos

Històries d’èxit

Què pensen els alumnes

“Ha superat les meves expectatives. Bon professorat, material docent molt adequat i extens, bons companys i bons horaris. He crescut acadèmicament i he crescut professionalment”

Jaume Cortès

Estudiant del Màster en Rehabilitació

“En el món de la rehabilitació no pares d’aprendre. Amb aquest màster he ampliat coneixement i he conegut un gran equip de professionals (alumnes i professors)”

Ester Hernández

Estudiant del Màster en Rehabilitació

“Màster molt complet, els professors son molt qualificats i els documents a l’abast son una bona eina de treball. Com a arquitecte tècnic municipal, encarregat del manteniment d’edificis, m’ha servit per fer una millor diagnosi de les patologies”

Markel Kanpandegui

Estudiant del Màster en Rehabilitació

Coneix el nostre Postgrau en Rehabilitació i Sostenibilitat d’edificis residencials #NextGenerationEU

En versió presencial i online, amb professorat expert i en actiu i homologat per l’Agència de Certificació Professional

Més informació

Amb resultats

Millora la teva qualificació, millora la teva carrera

Preparem professionals per a un mercat cada dia més competitiu i especialitzat, adaptant-los a les noves necessitats del sector i de la societat.

+25

anys d’experiència

4.000

programes formatius

30.000

professionals formats

400

empreses vinculades