Cercar Error
Vull col·legiar-me
El suport tècnic per fer-t’ho més fàcil
Serveis digitals per un accés ràpid, àgil i permanent a la informació i un equip de professionals d’atenció que treballa per fer-t’ho més fàcil i aportar tranquil·litat, seguretat i confiança en l’exercici professional
Serveis digitals per àmbits d’actuació
Serveis digitals per àmbits d’actuació

Accés a les eines més pràctiques per a l’exercici de l’activitat professional

Selecció dels recursos més idonis per la capacitació professional

Eficiència i rapidesa en la resolució de consultes tècniques

En què consisteix aquest servei

Aquest és un servei de suport tècnic per als professionals de l’arquitectura tècnica col·legiats, que es presta de tres formes diferents:

  • Servei d’informació. És el primer nivell d’accés i la forma autònoma i més ràpida, àgil i permanent d’accedir a la informació necessària per portar a terme els treballs professional.
  • Servei d’assessorament. És el segon nivell d’accés, on es poden obtenir les indicacions oportunes per trobar el recurs que es busca i/o complementar les necessitats d’informació dels col·legiats, ajudant a resoldre els dubtes.
  • Servei de consultoria. És el tercer nivell i el servei més complet per a resoldre consultes i obtenir les recomanacions i l’opinió professional, per part d’un consultor.

Servei d’Informació

Tria els serveis digitals més adients

El servei d’informació està format per un conjunt de serveis autonoms (autoservei), que es presten de forma digital a través de la web i que són d’accés lliure per als col.legiats. Estan pensats per a donar suport a l’exercici professional en qualsevol moment del dia, durant els 365 dies de l’any.

PREGUNTES FREQÜENTS

PREGUNTES FREQÜENTS

Recull de les consultes ateses de forma habitual i agrupades per àrees temàtiques

EINES PER TREBALLS

EINES PER TREBALLS

Eines de suport, ordenades segons els àmbits del cicle de l’edificació,

RECURSOS PER TEMES

RECURSOS PER TEMES

Selecció de la documentació més pràctica i interessant, catalogada i ordenada per facilitar la seva cerca

BOTIGA TÈCNICA

BOTIGA TÈCNICA

Espai virtual on adquirir eines, recursos i serveis per fer més fàcil l’exercici professional

No trobes el que estaves buscant? Tens algun suggeriment?

Fes-nos arribar els teus comentaris o suggeriments al servei de consultoria tècnica a través del canal de consultes de l’Oficina Virtual

Contactar

Servei d’assessorament i consultoria

Tria el canal que et sigui més còmode

Els serveis d’assessorament i consultoria es presta de forma individualitzada i personalitzada. Estan pensats per a resoldre els dubtes i les necessitats de suport, assistència i acompanyament que no s’aconsegueix resoldre amb el servei d’informació.

S’hi accedeix en qualsevol moment del dia i durant els 365 dies de l’any a través de l’oficina virtual. També s’hi pot accedir telefònicament o presencialment dins l’horari d’atenció al públic. L’atenció presencial requereix de reserva amb cita prèvia.

Web del Cateb

Web del Cateb

CANAL DE CONSULTA OBERT 24H.

A la web del Cateb hi ha gran quantitat d’informació per a resoldre la major part dels dubtes. Hi pots trobar respostes a les preguntes freqüents; eines que et poden ser d’ajut per cada un dels treballs a realitzar; recursos ordenats per temes. Consulta els diferents apartats de la web per obtenir tota aquesta informació

PRIMERA OPCIÓ PER RESOLDRE QUALSEVOL DUBTES

Oficina virtual

Oficina virtual

RECEPCIÓ ININTERROMPUDA

Les consultes poden ser realitzades pel col·legiat en qualsevol moment i, segons la temàtica plantejada són contestades pel consultor més adient. La resposta es programada per ordre d’arribada i, prioritzant aquest canal de consulta, es atesa per correu electrònic o telefònicament dins de l’horari d’atenció, amb un termini màxim de resposta que normalment no supera les 24 h. El col.legiat sempre pot consultar la resposta obtinguds en l’oficina virtual.

Accés al servei

Telèfon

Telèfon

SERVEI AMB HORARI D’ATENCIÓ

Les consultes també poden ser realitzades telefònicament dins l’horari d’atenció del servei. Segons la temàtica plantejada, es atesa per cada consultor especialista o anotada i programada amb la resta de consultes per ordre d’arribada, essent ateses dins l’horari d’atenció, amb un termini màxim de resposta que normalment no supera les 24 h.

Matins: dl. a dj. de 9 a 15h. Dv. de 9 a 14:30h.
Tardes (amb cita prèvia): dl. a dj. de 15 a 17h.

Consultes: 93 240 20 60
Accident a l’obra: 93 393 37 37

Seu del CATEB

Seu del CATEB

SERVEI AMB HORARI D’ATENCIÓ

Poden realitzar-se consultes de forma presencial en la seu central de Cateb a Barcelona. Per evitar esperes cal sol·licitar cita prèvia a través de l’oficina virtual, indicant el tema i/o especialitat de la consulta, per a que pugui ser agendada amb el consultor corresponent.

Matins: dl. a dv. de 9 a 15h.
Tardes (amb cita prèvia): dl. a dj. de 15 a 17h.

Assessorament en cas d’accident d’obra

Servei per donar suport, assistència i acompanyament en el cas d’accidents laborals en obres de construcció

Més informació

Assessoria BIM

Donem assessorament en la implantació del BIM en despatxos professionals, empreses constructores i promotores immobiliàries.

Vull rebre suport

Històries d’èxit

“Fa anys que utilitzo aquest servei i sempre he trobat la col·laboració dels companys per ajudar-me a resoldre els dubtes i problemes del nostre dia a dia, amb eficàcia, professionalitat i un tracte personal que agraeixo profundament. Ben segur que ho continuaré utilitzant”

Joaquim Pelàez

Arquitecte Tècnic 30 anys de carrera com a lliberal

“Servei excepcional. 100% recomanable. Sempre que hi truco em resolen els dubtes molt professionalment, hi ha un tècnic per cada especialitat i totes les respostes que he obtingut sempre han sigut satisfactòries”

Verònica Valentín

Arquitecta tècnica 13 anys de carrera com a lliberal

“Sols puc esplaiar-me en elogis, resposta ràpida, eficient, veraç i contrastada. És una eina important que utilitzo i seria un mal no disposar-ne. Gràcies a tots els que en formeu part.”

Oriol Escolà Casademont

Arquitecte tècnic 27 anys, especialista en direccions d’execució