Cercar Error
Aliances i col·laboracions
L’arquitectura tècnica i el sector empresarial units
El Cateb fomenta iniciatives per liderar un nou model de relacions entre professionals del món de l’arquitectura tècnica i el sector empresarial de l’edificació i construcció. Noves perspectives que contribuiran a la transformació del sector.

Be Partner: l’aliança estratègica

Una vinculació preferent amb el Cateb

L’arquitectura tècnica i les empreses creen un entorn de col·laboració i beneficis mutus amb projectes per aconseguir la transformació del sector com a motor de l’economia i la sostenibilitat.

Més informació

Col·laboració amb l’Àrea Tècnica

Espais i serveis per a professionals i empreses

Punts de trobada entre les empreses i professionals del sector amb els nostres col·legiats per a la transferència de coneixement.

Sol·licitar més informació

Jornades Àrea Tècnica

Jornades liderades per l’Àrea Tècnica adreçades als Arquitectes Tècnics i acompanyades per professionals del sector. La finalitat és dotar els col·legiats de les eines necessàries per a l’aprenentatge i posada al dia.

Espai Empresa

Jornades liderades per les empreses del sector, amb el suport de l’Àrea Tècnica del Cateb. L’objectiu és aportar coneixements, experiències i innovacions als col·legiats.

Documentació tècnica

Edició de Manuals Energètics i de Diagnosi, adreçats als professionals del sector. Són una eina de consulta, que ofereixen sistemes i millores en les edificacions en l’entorn de l’energia i la diagnosi.

Informes tècnics

Informes i solucions sobre sistemes de construcció i rehabilitació que des de l’Àrea Tècnica es pot oferir a les empreses i professionals.

Esdeveniments corporatius

La teva marca en els nostres esdeveniments

El Cateb ofereix a les empreses la possibilitat de compartir experiències més personals amb els col·legiats. Participant en els esdeveniments corporatius anuals.

Contactar per més informació

Canals de comunicació

Els mitjans del Cateb a la teva disposició

La millor manera de que les empreses facin arribar els seus continguts tècnics, experiències i productes als col·legiats.

Sol·licitar més informació

L’Informatiu

Publicació de contingut tècnic, adreçat al nostre col·lectiu. Ofereix a les empreses la possibilitat de publicar un article tècnic o anunci, aportant novetats i experiències.

Butlletí electrònic 7@

Butlletí setmanal amb la informació actualitzada de les activitats del Cateb. S’hi pot inserir publicitat digital amb informació i eines adreçades als col·legiats.

Web cateb.cat

Espais reservats a les principals pàgines del web del Cateb on es pot inserir publicitat digital amb informació i eines a disposició dels tècnics.

Solucions constructives

Espai digital que permet a les empreses la inserció de catàlegs per oferir als col·legiats tota la informació que vulguin oferir.

T’ajudem a començar la nostra col·laboració

T’orientem per triar les millors opcions

Sol·licitar informació