Cercar Error
Qui som
Som la veu de la tècnica de la construcció
El Cateb és el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica a Barcelona, la casa dels professionals experts en la tècnica de la construcció

Som 7.000 professionals col·legiats i col·legiades

Som experts en edificació i referents en la tècnica de la construcció, amb compromís social i responsabilitat

Som els garants de la qualitat en l’àmbit constructiu en termes de rehabilitació, eficiència, sostenibilitat i normativa

Des de 1940 la missió del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona és treballar per a l’excel·lència de la professió

Ho aconseguim:

  • Amb innovació constant, liderant el canvi i l’evolució del sector
  • Amb un gran sentit de responsabilitat que ens compromet amb la professió i també amb la societat
  • Amb un suport i un acompanyament continu a tot el col·lectiu professional

La tècnica és la ciència que porta les idees a la realitat i les posa al servei de les persones

És amb aquesta mirada que els professionals de l’arquitectura tècnica, com a experts en construcció, garantim la qualitat dels edificis i del seu impacte en l’entorn i en la vida dels ciutadans.

La nostra és una professió d’excel·lència,que alça una veu pròpia en la construcció de les ciutats i els espais on s’esdevé la vida

Des dels antics mestres d’obra, la nostra professió no ha deixat de mirar al futur a través de la innovació i la tecnologia. Som un col·lectiu responsable, i demostrem amb fets el nostre compromís social.

Convertim projectes en realitats

Estem orgullosos de pertànyer a l’equip dels que fan realitat les coses. Per això ens agrupem sota el nostre Col·legi i el volem influent, per representar-nos i liderar la transformació del sector.

Som la casa dels arquitectes tècnics i de les arquitectes tècniques

Una plataforma de suport i connexions de valor que ens acompanya en el camí cap a la nostra millor versió professional.

El nostre àmbit d’actuació són les comarques de Barcelona amb la seu central a la capital i amb delegacions territorials a Vic, Manresa, Granollers, Terrassa, Mataró i Vilafranca del Penedès.

Vols formar part del Col·legi?

Com a membre col·legiat o col·legiada del Cateb accediràs a tots els recursos, serveis i activitats exclusius per ajudar-te en el teu dia a dia i per promoure el teu creixement professional.

Vull col·legiar-me

Tot allò que ens defineix

La veu de la tècnica

Representem tot allò que es relaciona amb la tècnica constructiva, mostrant-la com el valor clau i essencial del procés d’edificació. Som la veu pròpia que l’arquitectura tècnica mereix, defensant els seus drets, promovent-la i enaltint-la. Ajudem a què la professió estigui més present en la ment de la societat i el sector de forma clara.

L’excel·lència professional

L’Arquitectura Tècnica, com a ciència de la construcció, és una disciplina que es regeix per l’excel·lència, i així ho fa també el seu Col·legi. Treballem perquè els arquitectes tècnics i les arquitectes tècniques siguin reconeguts com els experts que garanteixen la qualitat en l’àmbit constructiu en termes de seguretat, benestar, eficiència, sostenibilitat i normativa. La ciència és el nostre idioma, la perfecció la nostra actitud, el rigor el nostre segell, i la norma la nostra aliada.

El compromís social i la responsabilitat

La tasca de l’arquitecte tècnic té un impacte profund i continu en la societat i la qualitat de vida de les persones. Creiem que el nostre rol és treballar perquè aquest impacte sigui el més positiu possible socialment, energètica i econòmica. Avui, la qualitat només ho és si és duradora i respecta l’entorn.

L’esperit col·lectiu

Els professionals són alhora el motiu i el motor de l’entitat: per això donem importància al sentiment de comunitat i participació. Volem que cada professional trobi un col·lectiu amb qui comptar i compartir maneres d’entendre i practicar la professió. És gràcies a la unió, el compromís, la inspiració i el prestigi social que es genera al col·lectiu que el Col·legi pot oferir la seva proposta de valor.

La innovació i la tecnologia

Perquè imaginar un futur millor ens mou, entenem la innovació com un valor cabdal en la nostra comesa. Som inquiets, oberts i valents. Ens caracteritza anticipar-nos als canvis, avançar-nos a necessitats i impulsar iniciatives pioneres. Innovem també en la creació dels nostres serveis: oferim eines innovadores i coneixements avançats sobre els aspectes més avantguardistes del sector.

L’acompanyament i la vocació de servei

Som un suport pel dia a dia de l’arquitecte tècnic i l’arquitecta tècnica, en qualsevol punt de la seva vida professional, i li proporcionem orientació, formació i serveis específics per fer la professió més senzilla, segura i rica. Tenim un ventall de solucions ampli per satisfer a diferents tipus de col·legiat.

El lideratge

Estem al capdavant de sector, guiant-lo en cada moment. Volem ser una referència, tant pels professionals com per a la societat en general, en tot el que envolta l’arquitectura tècnica. Per això, som dinàmics i oberts, estem en constant evolució per anticipar-nos a les necessitats dels col·legiats i del sector, adoptant canvis i millores constants.