Cercar Error
Vull col·legiar-me
Visats Consells del visat

Consell 13. Recorda visar el treball de Tramitacions administratives i subvencions

Hem millorat l’Oficina Virtual per la gestió dels expedients en què assumeixes treballs de rehabilitació i el treball de Tramitacions administratives i subvencions.

LA DADA

Els arquitectes tècnics que realitzen treballs professionals que poden obtenir subvencions, molt sovint reben l’encàrrec de tramitar la subvenció, en representació del seu client.

Els encàrrecs de rehabilitació energètica amb subvenció dels Fons Next Generation és un dels exemples més actuals i habituals d’aquest tipus de treball professional.

RECORDA

  • Assumir la gestió administrativa de la tramitació pot comportar responsabilitats contractuals i riscos de reclamacions que convé tenir cobertes amb una assegurança adequada.
  • És important en particular pels programes #NextGeneration, i en general per a tots els treballs en què facis el tràmit administratiu de la subvenció.
  • Si disposes de pòlissa d’assegurança de RC de la Corredoria del Cateb, no t’oblidis d’incloure en el teu expedient de visat  el treball de Tramitacions administratives i subvencions per obtenir la cobertura corresponent.
  • El Cateb comunica automàticament tots els treballs visats a la Corredoria d’Assegurances per tal de garantir-ne la cobertura de RC professional.

L’AVÍS

Hem millorat l’Oficina Virtual per la gestió dels expedients en què assumeixes treballs de rehabilitació i el treball de Tramitacions administratives i subvencions. Consulta la notícia que tenim publicada al web on expliquem tot el procés pas a pas

LA SOLUCIÓ

Visa el treball de Tramitacions administratives i subvencions per garantir la cobertura de Responsabilitat civil

PUBLICITAT