Cercar Error
Visats Consells del visat

Consell del visat 9. Recorda comunicar-nos l’actualització de la teva pòlissa de responsabilitat civil (RC)

Per evitar incidències a l’hora de visar, assegura’t de tenir la pòlissa de responsabilitat civil (RC) actualitzada a la teva fitxa col·legial

LA DADA

Segons l’establert als estatuts del Cateb, de conformitat amb la Llei 7/2006, per poder visar els teus treballs professionals cal tenir informada a la teva fitxa col·legial alguna pòlissa de responsabilitat civil (RC) vigent, per donar cobertura als teus treballs professionals.

RECORDA 

  1. El visat valida la cobertura de responsabilitat civil.
  2. Per poder visar els teus treballs professionals, si no tens contractada la teva pòlissa amb la Corredoria del Cateb, cal que ens comuniquis les renovacions periòdiques de la mateixa.
  3. Pots informar directament a la teva fitxa col·legial de qualsevol canvi que facis a la pòlissa. 
  4. Si tens contractada la pòlissa de RC amb la Corredoria del Col·legi, t’estalvies comunicar-nos les renovacions, es validen automàticament.
  5. Si no tens una pòlissa vigent, pots contactar amb la Corredoria del Col·legi per a que t’ofereixin la que millor s’adapti a les teves necessitats.

L’AVÍS

Si has d’actualitzar la teva pòlissa de responsabilitat civil (RC) accedeix a l’Oficina virtual, a l’apartat “Dades col·legials” i aporta la documentació de renovació per la opció “Sol·licitud de modificació de dades”.

ON LA POTS ACTUALITZAR?

LA SOLUCIÓ

Per evitar incidències a l’hora de visar, assegura’t de tenir la pòlissa de responsabilitat civil (RC) actualitzada a la teva fitxa col·legial

.

PUBLICITAT