Cercar Error
Vull col·legiar-me
Visats Consells del visat

Consell 12. Com reenviar una sol·licitud amb incidències

Si has enviat una sol·licitud per tramitar un expedient i l’hem retornat amb incidències, no cal que en facis una de nova. Pots modificar-la des de l'historial de sol·licituds.

LA DADA

Si has enviat una sol·licitud per tramitar un expedient i l’hem retornat amb incidències, no cal que en facis una de nova.

RECORDA

  1. Si mantens la mateixa sol·licitud podem conservar l’historial de totes les versions de cada document que actualitzis.
  2. Per reenviar la sol·licitud, has d’accedir a l’Historial de sol·licituds i incidències, veuràs que la sol·licitud està de color blau amb un enllaç per accedir-hi i veure les mateixes pantalles que vas emplenar en donar d’alta l’expedient.
  3. Des de la pantalla Documents, has de fer click a Anterior fins a arribar a la pantalla on has de modificar les dades que t’hem indicat en la revisió.

 L’AVÍS

Si has de reenviar una sol·licitud amb incidències, has d’accedir a aquesta sol·licitud, no fer-ne una de nova, segons s’indica en el missatge que t’apareix a l’Historial de l’expedient quan hi accedeixes.

LA SOLUCIÓ

Accedeix a l ‘Historial de sol·licituds i incidències per reenviar les sol·licituds que t’hem retornat.

PUBLICITAT