Cercar Error
Institucional Delegació de l'Alt Penedès-Garraf

11 Trobada de la Delegació de l’Alt Penedès-Garraf

2a Calçotada de l'Alt Penedès-Garraf

La Delegació de l’Alt Penedès- Garraf va celebrar, el dissabte 2 d’abril, la seva 11 edició de la trobada anual a Sant Cugat Sesgarrigues. La Torre del Gall va ser l’escenari per celebrar una calçotada amb les famílies i els companys i amb moltes sorpreses.

Van presidir l’acte el Sr. Celestí Ventura Cisternas, President CAATEEB, la Sra. Meritxell Bosch Gibert, Delegada de l’Alt Penedès-Garraf, el Sr. Francisco Romero Gamarra, Primer Tinent d’Alcalde, Acció Territorial i Serveis Urbans de Vilafranca del Penedès i la Sra. Ma. Antonia Admetlla i Salvatella. Primera tinent d’alcalde Sant Cugat Sesgarrigues. Regidora de Medi ambient.

També van comptar amb la presència del Sr. Teo Muniategui en representació del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials i la Sra. Teresa Gil en representació del Gremi de constructors del Garraf.

Després de l’aperitiu de benvinguda, que degut al mal temps no van poder fer als jardins de la masia, es va fer entrada a la sala La Torre on van tenir lloc els parlaments i el reconeixement al Ferran Fores i Jose Antonio Ramirez, col·legiats amb 50 i 25 anys de professió respectivament, seguit de la calçotada i el dinar.

Sembla que va ser una trobada entranyable, amb música en viu, monitors infantils i com sempre el sorteig finals amb regals per a tothom.

Us esperem de nou l’any vinent!​

PUBLICITAT