Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

Gran èxit de convocatòria a la inauguració de l’exposició “La construcció al segle XX”

La delegació del Bages-Berguedà-Anoia, amb el Gremi de Constructors d'Obres, ha inaugurat una interessant exposició amb material de construcció del segle XX de les comarques de l'ambit de la delegació. Fins al 14 d'abril.

Cristian Marc Huerta, delegat del Cateb, Marc Aloy, alcalde de Manresa, Josep Alias, president del Gremi de Constructors i Celestí Ventura, president del Cateb van donar el tret de sortida, el passat divendres 24 de febrer, a l’exposició La construcció al segle XX en les nostres comarques, en la seu del Cateb a Manresa.

La construcció al segle XX, també a les nostres comarques, ve marcada per canvis molt importants en els materials i en tècniques i sistemes constructius, com ara el formigó armat, la prefabricació, la industrialització… I tot això va anar acompanyat d’eines, recursos i material documental que va marcar el dia a dia del procés constructiu i de les obres de les comarques. 

És per això que la delegació, conjuntament amb el Gremi de Constructors, ha organitzat una exposició de recull de documentació i material de la construcció del segle XX, cedit per arquitectes tècnics i agremitats, que esdevé tot un recorregut en el temps a través de les eines, elements i documentació que s’han fet servir sempre en el dia dia de la nostra professió.

PUBLICITAT