Cercar Error
Vull col·legiar-me

El Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Barcelona s’integra a PIMEC com a soci col·lectiu de la patronal

Ambdues entitats sumaran esforços en benefici dels interessos dels professionals del sector i treballaran conjuntament per millorar la seva situació

Barcelona, 11 de maig 2023.  El president de PIMEC, Antoni Cañete i el president del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, Celestí Ventura, han signat avui la integració del Col·legi com a soci col·lectiu de la patronal. L’acte oficial d’adhesió també ha comptat amb la participació del secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, el director general del CATEB, Òscar Garcia, qui representarà a l’entitat dintre de la patronal i la responsable de socis col·lectius de PIMEC, Pilar Mínguez.

El Cateb, és un dels col·lectius més importants de Barcelona, format per prop de 7.000 professionals col·legiats. Representa la professió i promou l’arquitectura tècnica d’acord amb les necessitats de la societat a cada moment i el marc legal que s’aplica. A més de la seu central a Barcelona, el Cateb està implantat a les comarques del seu àmbit territorial a través de les seus de Vic, Manresa, Granollers, Terrassa, Mataró i Vilafranca del Penedès.

El Col·legi s’integra a PIMEC amb la confiança de poder col·laborar i treballar conjuntament per millorar la situació del sector, especialment, en aquests moments marcats per la crisi energètica i la inflació. En aquest sentit, ambdues entitats han fet una valoració de l’actual conjuntura i s’han compromès a sumar esforços en la defensa i representació dels interessos de les empreses del sector.

Antoni Cañete ha ressaltat la importància de la col·laboració entre entitats i ha destacat la gran tasca que PIMEC desenvolupa en favor de les empreses i, especialment, el seu lideratge en la lluita contra la morositat, que tants greus efectes té en la solvència de les pimes i professionals de la construcció i la rehabilitació.  

Per part seva, Celestí Ventura ha manifestat el seu interès perquè la patronal representi el Cateb davant les institucions: “Esperem tenir-vos al nostre costat perquè entitats com la vostra ens ajuden a créixer i a ser presents allà on es pugui defensar el sector de l’arquitectura tècnica”.

PUBLICITAT