Cercar Error
Institucional Avantatges serveis

El Cateb s’integra a Pimec com a soci col·lectiu de la patronal

Aquest conveni permet al Col·legi oferir una sèrie de serveis de valor afegit que disposa PIMEC amb l'objectiu d'acompanyar-te i orientar-te professionalment en el dia a dia del teu negoci.

El mes de maig passat, el Cateb va signar un acord de col·laboració amb la patronal PIMEC. Aquesta signatura serveix, entre altres coses, per a oferir una sèrie de serveis de valor afegit que disposa PIMEC per als nostres col·legiats amb l’objectiu d’acompanyar-los i orientar-los professionalment en el seu dia a dia del seu negoci, des de l’experiència que ofereix PIMEC a les petites/mitjanes empreses de Catalunya així com als professionals liberals

Aquests serveis professionals, que complementen aquells que ja t’ofereix el Cateb, estan orientats bàsicament per a donar-te solucions en el dia a dia del teu negoci i estan estructurats en tres grans blocs.

  • Serveis que t’ajudaran a fer créixer el teu negoci a través del màrqueting, el màrqueting digital i les vendes.
  • Serveis de creixement i desenvolupament del teu negoci a través, per exemple, de fer un pla de viabilitat d’aquest, ajudar-te a transformar el teu negoci, dibuixar el futur del teu negoci a tres anys, pensar en com buscar relleu per al teu negoci, entre altres.
  • Eines PIMEC com pot ser la realització de plans d’igualtat, el registre horari de la jornada laboral, programari d’atenció al client, programa d’ajudes del kit digital, etc.

La majoria dels serveis professionals que el Cateb posa a la teva disposició a través d’aquest acord amb PIMEC no tenen cap cost per als col·legiats.

Per a poder gaudir d’aquests serveis, hauràs d’obtenir la informació a la pàgina web del Cateb des d’on podràs consultar tots els serveis associats i una vegada hagis clicat en el servei del teu interès, et portarà a la pàgina web de PIMEC on podràs trobar informació més ampliada i, a través d’un formulari, un correu electrònic o un telèfon posar-te en contacte amb PIMEC per a poder gaudir d’aquest servei personalitzat.

PUBLICITAT