Cercar Error
Vull col·legiar-me
Col·loquis Pràctica professional

2n Aplec professional del Vallès Oriental

Delegació del Vallès Oriental – Granollers
La Comissió territorial del Vallès Oriental vol compartir amb els companys i companyes de la comarca, experiències que ens puguin ajudar a tots en el nostre dia a dia i en el desenvolupament de la nostra professió. Apunta't al 2n Aplec del Vallès Oriental!

Els membres de la comissió territorial del Vallès Oriental, després de la primera reunió, que va tenir lloc el passat 20 de març, volem seguir trobant-nos amb els companys i companyes de la comarca. Som un punt de suport per a vosaltres, i per això us volem conèixer més, per poder compartir experiències que ens puguin ajudar a tots en el nostre dia a dia i en el desenvolupament de la nostra professió. 


És per aquest motiu que volem compartir experiències i inquietuds entre els professionals que desenvolupeu la vostra professió dins de la comarca, així com escoltar els reptes professionals que teniu al davant, tant de present com de futur.


I per estar encara més a prop vostre, hem organitzat una trobada periòdica a la delegació, on podreu plantejar-nos inquietuds, necessitats o els problemes del dia a dia, així com idees o suggeriments, que recollirem per enriquir la professió.


programa de trobades

  • Dimecres, 20 de març de 2024
  • Dimecres, 29 de maig de 2024
  • Dimecres, 18 de setembre de 2024
  • Dimecres, 27 de novembre de 2024

Ens pots acompanyar a totes les trobades, o a la que et vagi millor.


Apunta-t'hi!

Detall de l’activitat
Data
29 de maig de 2024
Lloc
Delegació del Vallès oriental Carrer Josep Pinyol, 8 08402 Granollers
Horari
De 18:00 h a 19:00 h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 879 01 76
Email
voriental@cateb.cat

PUBLICITAT