Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sopars de la Delegació Institucionals

35è Sopar de la Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa
Aquest any, no et pots perdre el sopar de col·legiats i col·legiades. Tindrem moltes sorpreses!: ens visitarà en Màrius Serra per plantejar-nos enigmàrius arquitectònics i tindrem la possibilitat de fer una visita a les obres del Museu del Barroc.

Novament ja tenim aquí el sopar anual de trobada dels nostres col·legiats i col·legiades.

Apunteu-vos bé la data, divendres 16 de juny, aquest any no hi podeu faltar!

Primer quedarem a les 18:30 h, a les portes de l’entrada del Museu del Barroc a Manresa, on farem una visita tècnica a les obres del museu. Ens guiaran en la visita David Closes, cap de Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials, que a més a més, és el director d’obra i David Jiménez, arquitecte tècnic i director de l’execució. Visitarem les obres dels nous accessos al museu i les actuacions de rehabilitació fetes al costat oest de l’edifici. Veureu que les obres es troben ja en la seva fase final.

El punt de trobada de la visita serà a peu de la mateixa obra i no patiu per aparcar doncs al costat mateix trobareu el pàrquing Centre Històric.

Posteriorment, ens trobarem cap a les 20:30 h al restaurant Ramon Park-Hotel a Santpedor, restaurant familiar, actualment dirigit per la cinquena generació de restauradors, amb 30 anys d’experiència que l’avalen. Començarem amb un aperitiu dret i un cop ens posem al dia, ens entaularem per sopar. Cal que us aneu pensant què voleu de segon plat, podreu escollir entre:

  • cua de rap al forn
  • melós de vedella amb guarnició.

A l’hora dels cafès comptarem amb la presència de l’escriptor Màrius Serra, que posarà a prova la nostra capacitat de barrejar l’enginy verbal amb la cafeïna, plantejant Enigmàrius com els que llança cada matí a “El matí de Catalunya Ràdio”, però de temàtica arquitectònica. Els Enigmàrius són enigmes verbals basats en un doble sentit que es resolen amb una sola paraula.

I a més, hi haurà moltes sorpreses que us estan esperant, aquest any sí, no hi podeu faltar!

Us demanem que ens confirmeu la vostra assistència abans del 9 de juny i que a l'hora de fer la inscripció, ens confirmeu si vindreu a la visita tècnica i què trieu de segon plat. Podeu enviar un correu electrònic a bba@cateb.cat, trucant al 93 872 97 99 o bé presencialment a la Delegació.

Recordeu que aquest any, no us ho podeu perdre!

I recordeu! Visita tècnica al Museu del Barroc a Manresa, prèvia al sopar

 

Detall de l’activitat
Data
16 de juny de 2023
Lloc
Restaurant Ramon Park-Hotel Camí de Juncadella, s/n. Santpedor.
Horari
Començarem a les 18:30 h amb la visita tècnica al Museu del Barroc a Manresa. Posteriorment a les 20:30 h al restaurant Ramon Park-Hotel a Santpedor.
Preu
30€
Telèfon
938729799
Email
bba@cateb.cat

PUBLICITAT