Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sopars de la Delegació Institucionals

35è Sopar de la Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa
Aquest any, no et pots perdre el sopar de col·legiats i col·legiades. Tindrem moltes sorpreses!: ens visitarà en Màrius Serra per plantejar-nos enigmàrius arquitectònics i tindrem la possibilitat de fer una visita a les obres del Museu del Barroc.

Novament ja tenim aquí el sopar anual de trobada dels nostres col·legiats i col·legiades.

Apunteu-vos bé la data, divendres 16 de juny, aquest any no hi podeu faltar!

Primer quedarem a les 18:30 h, a les portes de l’entrada del Museu del Barroc a Manresa, on farem una visita tècnica a les obres del museu. Ens guiaran en la visita David Closes, cap de Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials, que a més a més, és el director d’obra i David Jiménez, arquitecte tècnic i director de l’execució. Visitarem les obres dels nous accessos al museu i les actuacions de rehabilitació fetes al costat oest de l’edifici. Veureu que les obres es troben ja en la seva fase final. No oblideu el casc!

El punt de trobada de la visita serà a peu de la mateixa obra i no patiu per aparcar doncs al costat mateix trobareu el pàrquing Centre Històric.

Posteriorment, ens trobarem cap a les 20:30 h al restaurant Ramon Park-Hotel a Santpedor, restaurant familiar, actualment dirigit per la cinquena generació de restauradors, amb 30 anys d’experiència que l’avalen. Començarem amb un aperitiu dret i un cop ens posem al dia, ens entaularem per sopar. Cal que us aneu pensant què voleu de segon plat, podreu escollir entre:

  • cua de rap al forn
  • melós de vedella amb guarnició.

A l’hora dels cafès comptarem amb la presència de l’escriptor Màrius Serra, que posarà a prova la nostra capacitat de barrejar l’enginy verbal amb la cafeïna, plantejant Enigmàrius com els que llança cada matí a “El matí de Catalunya Ràdio”, però de temàtica arquitectònica. Els Enigmàrius són enigmes verbals basats en un doble sentit que es resolen amb una sola paraula.

I a més, hi haurà moltes sorpreses que us estan esperant, aquest any sí, no hi podeu faltar!

Us demanem que ens confirmeu la vostra assistència abans del 10 de juny i que a l'hora de fer la inscripció, ens confirmeu si vindreu a la visita tècnica i què trieu de segon plat. Podeu enviar un correu electrònic a bba@cateb.cat, trucant al 93 872 97 99 o bé presencialment a la Delegació.

Recordeu que aquest any, no us ho podeu perdre!

I recordeu! Visita tècnica al Museu del Barroc a Manresa, prèvia al sopar

 

Detall de l’activitat
Data
16 de juny de 2023
Lloc
Restaurant Ramon Park-Hotel Camí de Juncadella, s/n. Santpedor.
Horari
Començarem a les 18:30 h amb la visita tècnica al Museu del Barroc a Manresa. Posteriorment a les 20:30 h al restaurant Ramon Park-Hotel a Santpedor.
Preu
30€
Telèfon
938729799
Email
bba@cateb.cat

PUBLICITAT