Cercar Error
Vull col·legiar-me
Espai Empresa Pràctica professional

ESPAI EMPRESA: aïllants naturals per a la construcció

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès
La Delegació de l'Alt Penedès-Garraf organitza una sessió presencial sobre aïllants naturals per a la construcció de la mà de l'empresa Distribució Sostenible.

Cada dia creix més la demanda per part dels consumidors i les empreses per utilitzar productes respectuosos amb el medi ambient. La consciència mediambiental s'ha convertit en un aspecte de vital importància per les persones i les empreses. A aquests criteris de responsabilitat social s’hi sumen els beneficis que aquesta filosofia de vida ens aporta. S'ha detectat un canvi d'hàbits ecològics per part dels consumidors, fins al punt de què la bioconstrucció s’ha convertit en una opció per la presa de decisions del comprador, cada vegada amb més claredat.

Distribució Sostenible distribueix aïllants naturals per a la construcció, des de fa més de 13 anys han servit de millora per a molts dels nostres clients. Treballem amb quatre grans marques: GEOPANNEL que representa l’aïllament de coto reciclat, ISOCELL-AISLANAT que es la cel·lulosa reciclada per omplir les cambres ja existents, STEICO que són plaques de fibra de fusta reciclades i el suro negre extruït.

Programa

  • Què és un material aïllant?
  • Tipus d’aïllaments naturals
  • Característiques i propietats físiques
  • Característiques mediambientals i de comportament
  • Què aportem com a millora i posada en obra? Exemples
Detall de l’activitat
Data
14 de novembre de 2022
Lloc
Plaça del Penedès, 3r. 4a planta. Vilafranca del Penedès
Horari
16h.
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 819 93 79
Email
caateeb.vilafranca@apabcn.cat

PUBLICITAT