Cercar Error
Col·loquis Pràctica professional

1r Aplec professional del Vallès Oriental

Delegació del Vallès Oriental – Granollers
La Comissió territorial del Vallès Oriental vol compartir amb els companys i companyes de la comarca, experiències que ens puguin ajudar a tots en el nostre dia a dia i en el desenvolupament de la nostra professió.

Els membres de la comissió territorial del Vallès Oriental, volem trobar-nos amb els companys i companyes de la comarca. Som un punt de suport per a vosaltres, i per això us volem conèixer més, per poder compartir experiències que ens puguin ajudar a tots en el nostre dia a dia i en el desenvolupament de la nostra professió. 


És per aquest motiu que volem compartir experiències i inquietuds entre els professionals que desenvolupeu la vostra professió dins de la comarca, així com escoltar els reptes professionals que teniu al davant, tant de present com de futur.


I per estar encara més a prop vostre, hem organitzat una trobada trimestral a la delegació, on podreu plantejar-nos inquietuds, necessitats o els problemes del dia a dia, així com idees o suggeriments, que recollirem per enriquir la professió.


Programa de trobades

  • Dimecres, 20 de març de 2024
  • Dimecres, 29 de maig de 2024
  • Dimecres, 18 de setembre de 2024
  • Dimecres, 27 de novembre de 2024

Ens pots acompanyar a totes les trobades, o a la que et vagi millor.


Apunta't!

Detall de l’activitat
Data
20 de març de 2024
Lloc
Delegació del Vallès oriental Carrer Josep Pinyol, 8 08402 Granollers
Horari
De 18:00 h a 19:00 h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 879 01 76
Email
voriental@cateb.cat

PUBLICITAT