Cercar Error
Visites Tècniques Pràctica professional

Cimentera LafargeHolcim

Intercol·legial Tècnica del Vallès
La Intercol·legial Tècnica del Vallès, formada per les delegacions del Vallès dels col·legis d'aparelladors, d'enginyers i d'arquitectes, organitza el pròxim 4 de novembre a les 10:00 h, una visita guiada a la Cimentera LafargeHolcim de Montcada i Reixac.

El 2017 és va complir el centenari de la fàbrica Asland del grup LafargeHolcim a Montcada i Reixac. Un segle d’activitat que comença l’any 1901, gràcies a la iniciativa del comte i emprenedor català Eusebi Güell, amb la constitució a Barcelona de la Companyia General d’Asfalts i Portland, que sempre ha estat lligada a Catalunya i al seu teixit industrial.  

 

En aquesta visita, podreu visitar també, l'exposició “D’Asland a LafargeHolcim. Cent anys de ciment”, organitzada conjuntament amb el mNACTEC, podreu conèixer, entre moltes altres coses, com es fa el ciment amb el que construïm les nostres cases, com es pot fabricar respectant el medi ambient i aplicant l'economia circular, les últimes innovacions tecnològiques i, en definitiva, la centenària història d'una fàbrica que ha ajudat a construir alguns dels edificis més emblemàtics del nostre patrimoni, i que ha estat i continua sent clau en el nostre desenvolupament econòmic.

 

Detall de l’activitat
Data
4 de novembre de 2022
Lloc
C-17, 84. 08110 - Montcada i Reixac
Horari
de 10 a 13 h.
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 780 11 10 i/o 93 879 0176
Email
caateeb.voc@apabcn.cat

PUBLICITAT