Cercar Error
Activitats Socials i d'Oci Lúdico-esportives

Curs de tall de pernil

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa
Tens un pernil i no saps com l'has de començar? El proper dijous 1 de desembre, un mestre tallador t'ensenyarà tots els trucs per treure'n el màxim profit.

Ara que s'acosta Nadal, vine i el mestre tallador, Antonio Hernández, t'ensenyarà tots els trucs per treure'n el màxim profit d'aquest pernil que tens sencer: com començar un pernil, com tallar-lo, com conservar-lo i treure-li el màxim de rendiment a la peça. Al final, els més atrevits podran sortir a demostrar tot el que han après i tastarem el pernil acompanyat d'una copa de cava o vi blanc.

La primera part serà teòrica, on explicarà les zones de criança del porc, com es crien, com s'alimenten, les Monteras i el producte final.

La segona part serà pràctica, on ensenyarà com començar el pernil, com tallar-lo, com conservar-lo i treure-li el màxim de rendiment a la peça.

El curs tindrà una durada de 2 hores.

Programa:

Presentació

1. Teòrica

  • Zones de "dehesas", hectàrees
  • Standards de qualitat
  • Animals per hectàrea, arbres, fruits, animals i colors
  • La Montanera
  • El producte final

2. Pràctica

  • Com es comença la peça
  • Com netejar-la
  • Com tallar-la
  • Com treure'n el màxim profit
  • Com conservar-la

Tast del pernil, Pernil de gla 100% ibèric de los Pedroches, acompanyat d'una copa de cava Brut Nature Canals & Casanovas, o copa de vi blanc Vincles Blanc Sumarrica o vi negre Lo Cometa terra Alta Ecològic. 

Ponent

Antonio Hernández, Mestre tallador i formador.

Detall de l’activitat
Data
1 de desembre de 2022
Lloc
Plana de l'Om 6, baixos. Manresa.
Horari
De 19h a 21h
Preu
15€
Modalitat
Presencial
Telèfon
938729799
Email
caateeb.bba@apabcn.cat

PUBLICITAT