Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Institucionals

Dia Internacional de la Dona

Cateb - Barcelona
Acte de reconeixement a les arquitectes tècniques col·legiades d’arreu de Catalunya, que tindrà lloc el dijous, 2 de març. Dimecres 8 de març, Dia Internacional de la Dona, ens trobarem totes a la manifestació amb el lema que haurem construït entre totes el dia 2.

El Cateb commemora el Dia Internacional de la Dona, un any més, per retre homenatge a les arquitectes tècniques i a totes les dones, perquè dins del sector facin el present i el futur més igualitari. En aquesta nova edició el Cateb convida a participar-hi a tots els col·legiats i col·legiades d’arreu de Catalunya.

Programa d'actes 2 de març

  • 18:00-18:05 h Benvinguda a la sala d’actes, a càrrec de Natàlia Crespo
  • 18:05-18:10 h Explicació de l’obra Dona obrera a càrrec de l'escultora Carla Bossi, exposició que es podrà veure fins al 9 de març a la planta baixa el Cateb.
  • 18:10-19:10 h Networking, Dones al sector de la Construcció, a càrrec de Rosaura Alustrey. Serà la realització d´una dinàmica participativa on les assistents podran ampliar la seva xarxa de contactes i construir, en equip, la base d’idees que poden ajudar a augmentar aquesta incorporació en clau femenina.
  • 19:10-20:30 h Tast de vins i de formatges, a càrrec de Sílvia Culell

Durant la trobada consensuarem entre totes un lema per a la manifestació del dia 8 de març. Participa-hi!

Ponents

Natàlia Crespo

Comptadora i membre de la Junta de Govern del Cateb.

Rosaura Alustrey

Publicista i relacions públiques experta en networking.

Sílvia Culell

Sommelier i periodista, guanyadora dels premis Vinari 2021 i redactora de la partida de vins de la Bullipedia. També amant de les bones converses: les millors, les de sobretaula.

Detall de l’activitat
Data
2 de març de 2023
Lloc
C/Bon Pastor 5
Horari
A les 18h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT