Cercar Error
Activitat Lúdico-esportives

El Cateb a les escoles- Tallers de rehabilitació energètica per a primària

Delegació del Vallès Oriental – Granollers
Els dies 23 i 24 d'octubre l'escola Joan Maragall de La Llagosta farà per al seu alumnat dos dies dedicats al taller "amb la casa sí que s'hi juga" programat des de la delegació del Cateb.

Des de fa anys que el Cateb treballa intensament per sensibilitzar envers la rehabilitació i la sostenibilitat. Per aquest motiu, aposta per projectes propers als infants apropant-los els coneixements necessaris per fer l’hàbitat més humà. 


En els tallers destinats a les escoles es tracten temes relacionats amb l’arquitectura tècnica. Per fer comprendre conceptes com:

 les millores energètiques que s’hi poden fer en edificis

 la importància de l’elecció dels materials en construcció

 la relació entre rehabilitació i el medi ambient

 el dret a un habitatge digne, la salut i la qualitat de vida,

 el manteniment, la sostenibilitat


En el taller, guiat per un monitor o monitora, es treballen els temes de l’eficiència energètica en els edificis, de forma didàctica i participativa, mitjançant senzills experiments i exemples pràctics.


El Taller amb la casa sí que s'hi juga te com a objectiu fer conèixer la importància de l’estalvi d’energètic i descobrir les possibilitats d’eficiència energètica que ens ofereix un habitatge. Es tracta d’aportar als infants i als joves uns valors i coneixements que els permetin entendre la relació entre habitatge i l’energia i així utilitzar-los més eficientment.

Detall de l’activitat
Data
23 d’octubre de 2023
Lloc
Escola
Horari
matins de 9 a 12:30h
Modalitat
Presencial
Telèfon
932402060

PUBLICITAT