Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Execució i control obra en rehabilitació energètica. Renovació d’aire

Cateb - Barcelona
En aquesta Masterclass t'ensenyem com executar i fer un correcte control de qualitat en les instal·lacions de renovació d’aire.

Documentació de l'activitat

Video de l'activitat

Cicle de Masterclass dirigit als agents rehabilitadors per mostrar-los com fer una correcta execució i control de l'obra per a la rehabilitació energètica.

Focalitzats en explicar i ensenyar les bones pràctiques que poden evitar errors comuns en l’execució per garantir la qualitat de l’obra, per prevenir posteriors patologies i per evitar possibles reclamacions. De la mà de les empreses referents del sector experimentarem amb les millors solucions disponibles en el mercat que ens permeten donar el millor servei i oferir les màximes garanties als clients.


Edificis saludables: Instal·lació de renovació d'aire

La rehabilitació amb mesures actives en la renovació d'aire, ACS i climatització busca millorar l'eficiència energètica i la sostenibilitat dels edificis pero que cal tenir en compte a l’hora de prescriure’ls per optimitzar les seves propietats tot els factors que influenciaran en el seu bon comportament. En aquest taller pràctic coneixerem la correcta execució i instal·lació de les instal·lacions de renovació d’aire.


Reserva la teva plaça, són limitades.

Existeix la possiblitat d'assistir on-line només per als tècnics registrats a l'OTR. Accedir aquí i a continuació formalitzar la inscripció.

Presentació a càrrec de:

Carlos Martínez

Enginyer Ambiental especialitzat en Qualitat de l’Aire i Ventilació. Responsable de formació i transferència del coneixement de SODECA S.L.U. És membre d’ASHRAE (ID 008446065I) i membre del Comitè Tècnic de Normalització 100 (Climatització) de l’Associació Espanyola de Normalització (UNE), on exerceix de coordinador del Grup de Treball 21 (GT-21) per elaborar normes referents a la mitigació de gas radó mitjançant sistemes de ventilació.

Amb el suport de

Detall de l’activitat
Data
4 de juny de 2024
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 16:00 a 17:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT