Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Execució i control obra rehabilitació energètica. Impermeabilització envolupant

Cateb - Barcelona
En aquesta Masterclass sobre instal·lació d'impermeabilització i aïllament en l'envolupant, t'ensenyem com executar i fer un correcte control de qualitat de les intervencions de millora.

Video de l'activitat

No hi ha places per aquesta activitat. Si vols que t'apuntem a la llista d'espera envia un correu a activitats@cateb.cat i en cas que hi hagi places lliures ens posarem en contacte amb tu.


Cicle de Masterclass dirigit als agents rehabilitadors per mostrar-los com fer una correcta execució i control de l'obra per a la rehabilitació energètica.

Focalitzats en explicar i ensenyar les bones pràctiques que poden evitar errors comuns en l’execució per garantir la qualitat de l’obra, per prevenir posteriors patologies i per evitar possibles reclamacions. De la mà de les empreses referents del sector experimentarem amb les millors solucions disponibles en el mercat que ens permeten donar el millor servei i oferir les màximes garanties als clients.


Millora de l'envolupant: Impermeabilització i aïllament en l'envolupant

La correcta execució de les millores energètiques sobre l’envolupant poden fer variar substancialment els resultats de reducció de consum o de demanda energètica. Per evitar reclamacions, cal garantir que les propietats tèrmiques i energètiques dels elements constructius que conformen la nova envolupant no varien sobre allò que ha estat dissenyat. En aquest taller pràctic coneixerem com executar i fer un correcte control de qualitat de les intervencions de millora de l’envolupant amb un sistema d'impermeabilització de cobertes, radó, acústic i d’aïllament tèrmic per l’exterior.

 


Existeix la possiblitat d'assistir on-line només per als tècnics registrats a l'OTR. Accedir aquí i a continuació formalitzar la inscripció.

Presentació a càrrec de:

Javier Garcia Sánchez

Arquitecte tècnic. Tècnic de Patologies, SATE i Rehabilitació de l’empresa DANOSA. Té una àmplia experiència professional com a cap d’obra en importants obres com les de plaça major de Madrid, Valle de los Caídos, Monasterio del Escorial; Plaça de Zoco Dover de Toledo, ràfecs de la Basílica del Pilar de Saragossa, interiors de la Catedral de Conca, entre d’altres. Ha realitzat tractaments especials de reforços d’estructura, junta de tauler de ponts de carreteres, tall per capil·laritat, injeccions de resina epoxi, tractaments d’estructures de fusta i l’aplicació de Sate en diverses obres de rehabilitació a Madrid.

Amb el suport de

Detall de l’activitat
Data
12 de març de 2024
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 16:00 a 17:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT