Cercar Error
Vull col·legiar-me
Fires Congressos Pràctica professional

Participem a Firhàbitat, la fira de bioconstrucció i eficiència energètica

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa
La Delegació participa a Firhàbitat, la fira de la bioconstrucció i l'eficiència energètica d'Avià, per a la construcció d'habitatges sostenibles

Novament, la Delegació Bages-Berguedà-Anoia participarà a Firhabitat els dies 2, 3 i 4 de juny 2023, que aquest any celebra la 3a edició. Aquest certamen serveix de plataforma per donar a conèixer la metodologia de la bioconstrucció, basada a construir habitatges sostenibles, amb materials naturals i amb aprofitament de les energies renovables, amb l'objectiu principal de buscar la màxima eficiència. Firhàbitat pretén difondre al públic general les possibilitats que ofereix la bioconstrucció, ser un punt de trobada i referència per a professionals del sector, ajudar empreses i productors locals a difondre els seus productes i els seus serveis i convertir la comarca del Berguedà en un referent estatal en el món de la biologia de l'hàbitat.


Per això, no hem volgut perdre l'oportunitat de ser-hi presents. Tindrem un estand compartit amb el COAC i tenim les següents activitats programades:

Dissabte dia 3 de juny a les 11 h, a l'estand, farem el taller "de Casa en Casa" per a nens i nenes on podran construir la seva caseta sostenible.

I a les 13 h, participarem en la taula rodona "Rehabilitem sobre la gestió dels fons europeus per a la rehabilitació d'habitatges i edificis", on un dels ponents serà el nostre tècnic de la OTR, l'Oriol Farriol. A la sala l'Ateneu a la plaça de l'Ajuntament.


Us hi esperem!


www.firhabitat.com

Detall de l’activitat
Data
2 de juny de 2023
Lloc
Avià (Berguedà)
Horari
de 9 a 14 h i de 16 a 20h
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT