Cercar Error
Espai Empresa Pràctica professional

ESPAI EMPRESA: Solucions estructurals de fusta, i edificació prefabricada

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès
La Delegació de l'Alt Penedès-Garraf organitza una interessant xerrada presencial de la mà del Grup Sebastià, empresa especialitzada en solucions estructurals de fusta, i edificació prefabricada de baix consum energètic.

a fusta sempre ha estat unida indissolublement a l’existència de la humanitat i el seu benestar i per això que el progrés i l’avanç tecnològic, no ha de ser incompatible amb la preservació de la natura.

Actualment ens trobem en una societat en la qual més enllà d’una obligació, s’entén que, respectar, mantenir i conservar la natura, és el compromís de tots.

Per això, en Fustes Sebastià, no són aliens a les crides dels organismes internacionals i procurem en tots els nostres processos, mantenir un escrupolós respecte ambiental

El Grup Sebastia és el resultat de la perseverança i el respecte per una llarga tradició fustera que ha passat de pares a fills, iniciada l’any 1954 de la mà de Manel Colomé Cortes, per aquell temps rematant de fusta i avi matern de l’actual gerència.

Detall de l’activitat
Data
28 d’octubre de 2022
Lloc
Plaça del Penedès, 3r. 4a planta. Vilafranca del Penedès
Horari
16h.
Preu
Gratuït
Telèfon
93 819 93 79
Email
caateeb.vilafranca@apabcn.cat

PUBLICITAT