Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Plaques solars fotovoltaiques per l’autoconsum a edificis plurifamiliars

Cateb - Barcelona
El pròxim dimarts dia 20 de juny, TERSA i ERF Energia & Sostenibilitat, especialitzats en la gestió de serveis ambientals relacionats amb l’economia circular, realitzarà una sessió entorn les instal·lacions de panells solars fotovoltaics per l’autoconsum per edificis plurifamiliars.

La instal·lació de panells solars fotovoltaics, ens aporta grans beneficis ja què reduïm el consum d’energia primària no renovable i aprofita recursos naturals disponibles com és l’energia solar. Amb la inèrcia de les subvencions #NextGeneration, és important trobar solucions al repte que suposa la generació i comercialització d’energies renovables.

El pròxim dimarts dia 20 de juny, TERSA i ERF Energia & Sostenibilitat, especialitzats en la gestió de serveis ambientals relacionats amb l’economia circular, realitzarà una sessió entorn les instal·lacions de panells solars fotovoltaics per l’autoconsum per edificis plurifamiliars.

És per això que, Ivan Capdevila, soci i director d’ERF Energia & Sostenibilitat, i Llorenç Pérez Escudero, Responsable Departament Instal·lacions Fotovoltaiques de l’empresa TERSA ens acompanyaran a la sessió que es dividirà en dos blocs principals:

Aspectes necessaris i tràmits a dur a terme per a la legalització de les Instal·lacions Energia Solar Fotovoltaica (IESFV).

Aspectes tècnics i de qualitat a tenir en compte per l’accés i connexió de les instal·lacions segons la normativa vigent.

L’autoconsum té un impacte altament positiu per als consumidors i per a la societat, i és una de les millors opcions que podem oferir als edificis plurifamiliars, ja que contribueix a: abaratir el preu de l’electricitat, generant un estalvi econòmic a la factura de la llum per a tothom; reduir les pèrdues per transmissió, reduir les emissions de CO2, etc.

Detall de l’activitat
Data
20 de juny de 2023
Lloc
Presencial i online
Horari
De 16:00 h a 18:00 h
Preu
Gratuït
Modalitat
Híbrida
Telèfon
932 40 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT