Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitats Socials i d'Oci Institucionals

La nova seu de Vilafranca del Penedès obre portes

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès
La delegació de l'Alt Penedès-Garraf es trasllada! Al bell mig de Vilafranca, a peu de carrer. Més a prop dels col·legiats i les col·legiades, més a prop dels ciutadans.

La Delegació de l'Alt Penedès-Garraf, situada fins ara a la 4a planta de la Plaça del Penedès de Vilafranca, tindrem una ubicació més propera, a peu de carrer, amb unes instal·lacions més modernes, àmplies i còmodes, per a facilitar els tràmits i les gestions als col·legiats i col·legiades.

El 27 de gener de l’any 2011 va tenir lloc l’acte inaugural de la nova oficina de serveis del Col·legi a Vilafranca del Penedès i ara, la delegació més jove del Cateb inaugurem nova seu a peu de carrer, ubicada al Carrer Cal Bolet, 4 cantonada Carrer Migdia.

Les noves dependències col·legials tindran una projecció més oberta a la ciutadania per facilitar també les consultes tant de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació. Els arquitectes tècnics i arquitectes tècniques residents al Penedès i el Garraf tindreu a la vostra disposició, un espai més adequat per celebrar reunions i trobades i fer cursos de formació. En la nova delegació potenciarem els servei als col·legiats i col·legiades, des de la formació, a activitats, passant per xerrades d’empreses. Un altre vessant molt important, serà el de mantenir el contacte amb les administracions, guanyant amb visibilitat.

Les antigues oficines ubicades al quart pis de la Plaça del Penedès, número 3 de Vilafranca, han deixat d’estar actives.

 

Programa de la inauguració

 19:00-19:15h Recepció dels assistents.

19:15-19:25h Benvinguda per part de la delegada del Cateb de l’Alt Penedès-Garraf

19:25-19:30h Benvinguda per part del president del Cateb

19:30-19:35h Inauguració per part de l’alcalde de Vilafranca del Penedès.

19:35-20:00h Brindis Inaugural


Vine a compartir amb nosaltres la festa d'inauguració de la teva delegació! Tots hi esteu convidats!

Detall de l’activitat
Data
20 de juny de 2023
Lloc
Carrer de Cal Bolet, 4 de Vilafranca del Penedès
Horari
A partir de les 19 h.
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT