Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Jornada i Tour a Vidresif: L’elecció del vidre tècnic per a la rehabilitació

Cateb - Barcelona
Vidresif us proposa una jornada tècnica i un tour per les seves instal·lacions situades a Banyoles. Parlaran sobre les aplicacions del vidre d'altres prestacions i de gran dimensió.

Una joranda 100% tècnica amb una primera visita guiada per les seves instal·lacions, per tal de conèixer tot el procés industrial en la transformació del vidre tècnic.


Mecanitzat, trempat, laminat, laminats especials, impressió digital i vidre de capa selectiva, amb tota la seva àmplia gamma de solucions en aïllament: acústic, tèrmic, protecció solar i seguretat.


PROGRAMA DE LA JORNADA


10:00h Benvinguda als assistents

10:15h Visita guiada per les instal·lacions

11:15h Coffee Break

11:30h Jornada tècnica

13:00h Ronda de preguntes


Els assistents hauran d'assistir a la jornada mitjançant el seu vehicle.


Vidresif - Solucions tècniques en Vidre


La gran i contínua inversió realitzda, tant amb maquinaria d'última generació com amb personal qualificat, ha permès a VIDRESIF poder situar-se com a un dels principals referents del sector. La tasca d'assessorament i formació tècnica continuada que hem fet i seguim fent a clients, prescriptors, universitats, col·legis professoinals,... ha estat clau per aconseguir un nivell de confiança i fidelitat molt gran, tant per part dels tècnics prescriptors com dels diferents industrials del sector del tancament vidriat.


L'especialització ha estat clau per l'evolució de VIDRESIF, concretament amb vidre aïllant: grans dimensions, costats decalats, inclusions de peces i/o perfils, segellats a marcs amb silicona estructural, triple envidrament amb gas...

El trempat TSIF junt amb el HST ens permet respondre a totes les exigències de seguretat, estructurals, risc de xoc tèrmic,... Amb el laminat LSIF podem donar solucions per composicions especials de vidre multilaminats: trepitjables, escales, piscines...

La impressió digital IDSIF obra un camp infinit al permetre poder representar sobre la superfície del vidre qalsevol imatge i que quedi vitrificada.

Al disposar de tots els processos de transformació podem oferir qualsevol tipus de vidre i a més a més, degut a la preparació de tot el nostre equip tècnic-comercial, podem participar per estudiar i recomanar la composició més adequada per cada cas.

Actualment no es pot contemplar un vidre aïllant que no tingui un alt nivell d'aïllament tèrmic i un nivell de protecció solar d'acord a les sol·licitacions. La nostra gamma de vidres de capa:


solarSIF - capa reflectant - només protecció solar

KSIF - capa baixa emissiva - només aïllament tèrmic

KSIFplus - capa selectiva - protecció solar + aïllament tèrmic

KSIFsuperplus - capa selectiva d'alt nivell - protecció solar + aïllament tèrmic


El nivell de prestacions del vidre ha millorat molt i permet que grans superfícies vidriades puguin complir els nivells d'aïllament tèrmic, protecció solar, atenuació acústica, seguretat,... exigits per la normativa vigent. Però això requereix que ja en fase de projecte es faci una correcte definició de les sol·licitacions del tancament per així poder determinar la o les composicions de vidre més adequades per a cada situació.

Organitzat per: 

 

 

Detall de l’activitat
Data
5 d’octubre de 2023
Lloc
C/ Del Treball, 7-13 - Porqueres (Girona)
Horari
De 10:00h a 13:30h
Preu
Gratuït per a col·legiats
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT