La Nit de la Construcció i Premis Catalunya Construcció: 20 anys d’Eufòria!
Video de l'activitat

La Nit de la Construcció és la trobada anual dels professionals de l’arquitectura tècnica i de tots els professionals del sector de l’edificació, però aquest any, serà una edició estival, amb ganes de retrobar-nos i fer gresca. Serà una vetllada en la qual tindrà lloc també la XX edició del lliurament dels Premis Catalunya Construcció, per reconèixer l’esforç dels professionals i empresaris del sector en la millora de la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació o la seguretat. Enguany, els Premis Catalunya Construcció celebren 20 anys.
La trobada tindrà lloc al Mercat dels Encants de Barcelona i ho volem celebrar amb un programa molt especial.
Presentadora:

Elena Gadel
En aquesta ocasió l’Elena Gadel ens conduirà per una vetllada molt especial, doncs celebrarem els 20 anys del lliurament Premis Catalunya Construcció. Serà una nit amb esclats d’eufòria, molt encant i alguna sorpresa.
20 anys mereixen un record memorable per poder compartir amb amics i companys. No hi pots faltar!
Programa de l’acte
19:30h | Copa de capa de benvinguda |
20:00h | Inici del lliurament dels Premis Catalunya Construcció a càrrec d’Elena Gadel, presentadora i cantant |
21:00h | Sopar a peu dret a càrrec del càtering “Les Alzines“ |
23:00h | Celebració dels 20 anys dels Premis Catalunya Construcció |
00:00h | Lliurament de l’obsequi als assistents i tancament de la festa |
Catering Alzines
Aperitius Individuals
- Gofrebrava
- Bunyol negre de bacallà a la mel amb suau d’all
- Croqueta de ceps i foie
- Couland de pop
- Tartar de tonyina vermella Balfegó amb guacamole i llima
- Síngria, síndria osmotitzada amb sangria
- Cremós d’ensaladilla i tonyina amb ou de guatlla
- Hot dog d’amanida cèsar amb parmesà i ceba cruixent
- Sopeta de tomàquet i maduixa amb gamba vermella
- Bikini de roastbeef amb mozzarella i tòfona
Estacions
- Embotits i formatges del Berguedà amb pa de coca de Folgueroles
- Estació de fideuà de peix i marisc amb suau d’all
Postres
- Estació de mini repostaria variada
- Dolços
- Barra lliure de combinats
NOTA: En cas de patir alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, cal comunicar-ho en el moment de fer la reserva.
PREUS
- Col·legiats: 35 € (IVA inclòs) + 1 acompanyant per col·legiat: 35 € (IVA inclòs), resta d’acompanyants: 45 €
-
Col·legiats juniors (fins a 30 anys): 25 € (IVA inclòs)
1 acompanyant: 35 € (IVA inclòs), resta d’acompanyants: 45 € - No col·legiats: 45 € (IVA inclòs)
No s’acceptaran anul·lacions a partir del dia 27 de juny.