Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Presentació llibres (Apunts professionals): Amidaments i Estintolaments

Delegació del Vallès Occidental – Terrassa
El Cateb ha publicat dos manuals pràctics que presentarem de la mà dels seus autors a la Delegació de Terrassa: Amidaments i pressupostos i Estintolaments

El llibre d'apunts tècnics: Amidaments i pressupostos ofereix una visió completa i estructurada sobre el que és un amidament i un pressupost i el seu procés d’elaboració, descobrint els procediments, les eines i les estratègies necessàries per dur a terme un amidament exhaustiu, tenint en compte les diferents fases d’un projecte, des dels esbossos inicials fins a la finalització de l’obra. Així mateix, s’hi exploren les diverses tècniques per a l’elaboració de pressupostos, incloent-hi l’anàlisi de costos, la valoració dels materials i l’avaluació dels recursos humans i de la maquinària necessària.

 

El llibre d'apunts tècnics: Estintolaments té l’objectiu de ser una guia metodològica exhaustiva i un recordatori sobre el disseny i l’execució dels estintolaments per fer obertures en murs estructurals de càrrega. En aquestes pàgines s’hi troba informació detallada sobre els principis fonamentals, les consideracions tècniques i els procediments pràctics que ha de seguir un tècnic per dur a terme aquest tipus de tasques de manera segura i eficient. Una eina útil per a especialistes que vulguin entendre la forma de treball dels estintolaments per practicar obertures de forats en parets de càrrega, les verificacions estructurals i el procés constructiu.

Presentació llibre Amidaments a càrrec de:

Xavier Badia i Armengou

Enginyer en edificació, ha treballat durant molt anys com a director d’execució al capdavant del despatx d’arquitectura tècnica Vinclament. Actualment exerceix de Facility Manager al Servei d’Infraestructures de la UPC. També és professor universitari, des de fa 10 anys, de les assignatures d’Amidaments i Pressupost, i, des de fa 6 anys, de l’assignatura de Planificació, a l’Escola Superior d’Arquitectura de la Salle (ETSALS) de Barcelona.

Presentació llibre Estintolaments a càrrec de:

Gemma Muñoz

Arquitecta técnica i arquitecta. Soci fundadora del despatx profesional Argamassa – consultora d’estructures. Sòcia numerària de l’ACE i membre de la junta. Professora de construcció a l’ETSAB, coordinadora del màster d’estructurse MGIC a la Salle – Ramon Llull i professora del Cateb.

Xavier Falguera

Arquitecte tècnic. Màster en disseny i restauració d’estructures arquitectòniques per la FPC, amb despatx propi de consultoria d’estructures, associat nº 58 de l’ACE, membre de la comissió de rehabilitació i vocal responsable de l’àrea de qualitat de la mateixa associació, professor d’estructures a la Universitat Politècnica de Catalunya, a l’ETSAB i l’EPSEB.

Detall de l’activitat
Data
25 de setembre de 2024
Lloc
Delegació del Vallès Occidental – Terrassa
Horari
Dimecres, a les 17:00h
Preu
gratuïta
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 780 11 10
Email
voccidental@cateb.cat

PUBLICITAT