Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Presentació Guies d’aplicació: posada en obra del formigó, Codi Estructural

Cateb - Barcelona
Dues guies editades per la Fundació Musaat donen resposta i solucions als tècnics que han d'aplicar el Codi Estructural en l'execució de les obres.

En aquestes dues guies editades per la Fundació Musaat, per facilitar la posada en pràctica de les obligacions del director d'execució de l'obra, contingudes a l'articulat del Codi Estructural trobarem les respostes per a la gestió de qualitat dels productes i l'execució de les estructures de formigó.Presentació a càrrec de:

Julián Perez Navarro

Arquitecte tècnic. Enginyer d’edificació. Màster en Edificació. Director de Gabinet Tècnic del Colegio Oficial de Aparejadores, Arquitectos Técnicos e Ingenieros de Edificación de la Región de Murcia (COAATIEMU). Professor del Departament d’Arquitectura i Tecnologia d’Edificació a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura i Edificació de la Universitat Politècnica de Cartagena. Autor de la Guia d‟Aplicació del Codi Estructural per a la Gestió de Qualitat dels Productes i de l’Execució. Autor de la Guia d’aplicació de la posada en obra del formigó de consistència fluida en edificació segons el Codi Estructural. Assessor tècnic de la Fundació MUSAAT).

Ignasi Jarauta Bragulat

Enginyer Industrial i Secretari General d’ANFAH (Associació de Fabricants d’Aditius per a Formigó i Morter (www.anfah.org). Autor de la Guia d’aplicació de la posada en obra del formigó de consistència fluïda en edificació segons el Codi Estructural.

José Ángel Alonso de León

Enginyer Tècnic Industrial i Delegat d’ANEFHOP a Catalunya, Aragó, Balears i P. d’Andorra. (Associació Nacional de Fabricants de Formigó). Col·laborador en els Grups de Treball de “Control de Qualitat“, “Durabilitat” i “Sostenibilitat” creats per la Comissió Permanent del Formigó del Ministeri de Foment per a redactar el Codi Estructural. Coautor de la Guia d’aplicació de la posada en obra del formigó de consistència fluïda en edificació.

Detall de l’activitat
Data
23 d’octubre de 2023
Lloc
Biblioteca (Bon pastor 5 · Barcelona)
Horari
A les 18:00h
Preu
gratuïta
Modalitat
Presencial
Telèfon
932402060
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT